zeynepzeze Merhaba. Biz 6 Eylül doğumluyuz. Var mı aynı gün doğan bebişler? Zaman çok çabuk geçti ne çabuk 1 yaşına girecekler ya 😕 Biraz böyle kalsalardı keşke. ALLAH evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı ömür nasip etsin..
Mom061 zeynepzeze 16 Eylül doğumlu bir kızım var. Dediğin gibi gerçekten ne ara büyüdüğünü anlamadım. Az kaldı 1 yaşlarına. Rabbim sağlık versin hepisine. 🥰
Yasemin89- ErvaKader benim kızımda 27 eylül 2019 doğumlu😍 maşallah ne güzel ikisinin de aynı ay doğması☺️
Seydabyrm zeynepzeze #5877408 9 Eylül doğumlu oğlum . Karnımdayken zaman geçmiyordu şimdi ise 1 yaşına girecekler .. zaman gerçekten çok hızlı geçiyor . Allah tüm çocuklarımıza sağlıklı , uzun ömürler nasip etsin 🙏
Merve5837 13 eylül benim kuzumda zaman gerçekten su misali Allahım tüm bebeklerimize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin
dvran22 zeynepzeze 26 eylül 2019 doğumlu kızım😙😙 Rabbim hepimizin evladına can sağlığı versin tüm kötülüklerden korusun inşaallah Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor küçükken ne zaman büyüyecek diyordum şimdi büyüdü elhamdülillah ama ben küçüklük hallerini çok özledim 😥😥😥
Seherronya zeynepzeze aynı gün doğmuş bebişler canım :)) bende inanamıyorum resmen 1 yaşlarına girecekler zaman hiç geçmiyo gibi geliyodu ama geçiyomuş meğerse 🥰🥰
Mom10 zeynepzeze 11 Eylül doğumlu pamuğum.Bende hergün hüzünleniyor ama bir o kadar da seviniyorum büyüdü kızım diye.🐣🐣