Haliloglu Nurr4646 29 aralıkta doğdu 😂 6 ay 26 günlük şuan 6. Aya girdiğin de alt dişleri çıkmaya başladı 🙈 şuan yarısına kadar çıkmış durumda 😍❤️ Önce geri geri emeklemeye başlayıp şuan öne de biraz gitmeyi öğrendi ama hala istediği yere yuvarlanarak ve geri geri giderek ulaşıyor 😂 pek bi serseri benim kız 2 dk sabit duramaz zaten dişleri yüzünden yapışık ikiz gibi geziyoruz çok huysuz aksi 🤦🏻♀️ Bi de tombul bir bebek çok zor şartlar altında analık yapıyorum 😂😂😂
Haliloglu Umutkusu canım biz de de şükür ateş olmadı ama vermedim calpol aslında verilir bi sorun olmaz ama neden vermedim bilmiyorum gerçekten. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Umutkusu Haliloglu ben de veremiyorum ya elim gitmiyor. Kendim de çok zor ilaç içerim. İlaç son çareymiş gibi kodlamışım zihnime
Celins Nurr4646 9 Aralık🙋♀️ 5 tane dişimiz var emeklemeye niyetimiz yok gibi😂 hep ayakta dursun istiyor, ayakta tutunca adım atıyor baya bi, sevinçten çığlık çığlığa😊 desteksiz oturuyoruz 6.aydan beri😊
tosuncukannesi Nurr4646 çok tatlı oluyorlar ama ya popoyu kaldırabildiği kadar kaldırıyor ama ilerleyemiyor birde gidemeyince bana bakıyor anne yardım etsene falan diyor herhalde 😂
kubraF Nurr4646 7 ay 7 günlük 4 tane dişimiz var 5 ve 6 lar da yolda 🙄🤦🏻♀️🤓 sürünüyor her yere. Desteksiz oturuyor. Daha emeklemiyor ama yakın gibi. Ek gıdayla aramız iyi. Meme bağımlısı kızım. Geceleri saat başı uyanıyor. Emmeden uyumuyor. Anne demeye başladı öyle işteee 😂😍