tugbadm 7 ay 10 günlüğüz kullanan anneler varmı hiç bir şey yemiyoruz ek gıda istemiyoruz arada bir mama içiyoruz Egzamamız var gözlerde kaşıntı var böyle olunca Sağlık ocağında ki doktor sipraktin verdi bebeğine kullanan anneler var mı memnunlar mı 😬😬
Aylingksu tugbadm neden küçücük çocuga katkı maddesi olan yan etkisinin olup olmayacagını bilmediğin ilaçlar veriyosun pekmez ver keçiboynuzu pekmezi!!
Deletedmom413 tugbadm Alerji surubu olarak verdiyse egzama kasinti icin Ne kadar sure kullanmaniz gerekiyorsa kullanin. Gecince yada doktorun soyledigi surece Ama istah ve uyku icin devam etmeyin.
Sarelim tugbadm ben kullandım. Bnm kızımda hıc bısey yemıyorfu. 7 gun her sabh verdım ve gercekten de iştah açıyor
asellina20 Sarelim verirken düşündünüzmü? Bu ilaç, bağımlılık yapar uyuşturur diye? Bebeklere çok zararlı. Aklınızda bulunsun.
Mom022 Ben spor yaparken kendim kullanmistim yarim ölçek almama rağmen ayakta uyuyordum ama iştah açıcı özelliği süperdi :)
Sarelim tugbadm Aylingksu alerji surubu ayrı. Adları aynı sadece. Hemen kesın hukum vermeyın. Bızde cahil degıkız
tugbadm Aylingksu diş çukarıyoruz öncesinde normal pekmez keçi boynuzu hepsini verdim şimdi calpol bile çok zor artık ağzını açmıyor hiç açmıyor ağıt nizah hop kalkıyor arada bir mamanın içine koyuyorum pekmezi tadı değişik olunca anladığı zaman mamayı da almıyor artık
Aylingksu tugbadm bence vermemelisin diş çıkardığı için diyosun iştahıyla alakalı değildir olsa bile o alerji şurubu yan etki olarak iştah açtığı söyleniyor bebekler için uygun degil
asellina20 tugbadm calpolu içmeyen sipraktini asla içmez. Vermeyin. Yemekle oynasın o ara yiyolar zaten
tugbadm Aylingksu kararsız kaldım bizde egzama alerjiye bağlı vücutta döküntü gözlerde kaşıntı olunca doktor bunu verdi
Aylingksu Sarelim ne kadar basit geliyor ya size araştırdın mı okudun mu yan etkilerinide konuşuyorsun çocuk 7 aylık onun için ne kadar sağlıklı o ilaçla iştahı açılacaksa açılmasın cahillikten sen mi söz ediyorsun şuan.
Deletedmom413 Sarelim Alerji surubu nasil ayri acaba Ayni isimde iki farkli amacli ilac olurmu ? Spraktin alerji surubudur