Ozgeackgz-0 fatmazarif8 ay bi bitmediler gittiler ya yarın bir gün bende kaynana olucam acaba böyle olur muyum ? Olmam ya bu ne yazık günah. Eşimin halasıda benim oğlumun boynu kısa diye çekmeye çalışıyor uzayacakmış😅 ahaha
Cancansmom fatmazarif8 alttan alttan postalamak lazım. İnsana ne lohusalığını ne mutluluğunu yaşatmıyorlar.
fatmazarif8 GoGirl canım 6 oğlu var en büyük oğluyla evliyim bide eşimin bir küçügü evli onun kızı oldu hiç ona böyle şeyler demiyor benim bir oğlum var ama sürekli bende sürekli oğlumda kusur arıyor
Deletedmom297 fatmazarif8 Kizlar topluca kaynanalarimizi bir yere götürüp birkalim mi. Baska bir ulkeye telefonlarini falan alalim ellerinden geri gelemesinler 😂
Mom567 fatmazarif8 tabiki kilosu gayet iyi takma sakın sütünden olma Allah göstermesin kafana takarsan kendine yaparsın bebeğine yprsın
Annisss fatmazarif8 ay benim Annem le kayinvalidem kaldı bizimki de döndü uyudu sonrada uyumuyorum diyo
fatmazarif8 Annisss bizimki bide kendi evi kalabalık diye ordakilerine çocuk bakmaya gidiyorum diyor sabahın köründe bana gelip yatıp uyuyor benide herkeze çocuguma karşi yetersiz göstermeye çalışıyor neymiş çocuğa bakmaya geliyormuş
Deletedmom346 fatmazarif8 Ya inanın hepsinin Farklı bir çenesi polemiği var bir bitmediler ☺️☺️☺️ Boşverin sadece boşverin
EsrAsmin fatmazarif8 Eşine şikayet edip huzurunu bozma Gül geç duyma geç umursama geç O da orta yerinden çatlasın 😡