benim kaynanam surekli cocugumu elestiriyo yok boyu kisa yok zayif bi harekrt yapiyo mesela hepimizin hoşuna giderken o diyo ki bunda ne var 6 aylik cocukta yapar bunu oglum ocakta 12 aylıktı dogum gunu yaptık diyorki yaza anca yurur bu o lafi dedikten 1 ay sonra yurudu cocuk 1 ay bile sürmedi. ikinci çocuğuma hamile kaldim oğlum 15 aylikken mujdeyi verelim dedik sevinçliydi esim kaynanam direk siz simdi buna iyilik mi yaptiniz dedi bozulduk baya insan bi hayirlu olsun der bi ara cocugum hastalandi atesler içinde yandi ben pazara girdim babasi çocuğu oraya goturdu yarim saat acilsin diye ordada birsuru elestirmis cocugumu esim hepsini geldi soyledi bana annesine kizmis orda bidaha cocugumu elestirme diye oda ne aradi ne sordu iyilestimi cocuk diye vicdansız. sonra ogluma bi ayakkabi almis flodan biraz kucuk geldi değiştireyim dedi gitmis buyugu yok bana 3 tane model atmis birini begen diye hepsi de cok kotu ucuz oldugu belli anne dedim başka yokmu bunlar güzel degil yokki dedi gitmis iade etmis gelmis bende ayni gunu gittim baktim gittiği flo ya binbir cesit ayakkabi vardı ve bana attıkları en ucuzuydu esim gitti adidas superstar aldı cocuga bende ayakkabıyi cekip paylastim anneannemizden hediye diye masus yazdim gerci annem a dan zye herseyini aliyor aldida daha nelerr neler 1 aydir görüşmüyorum cocugu da gondermiyorum. esine söz geciremiyon mu getir çocuğu olay cikartirim diyomus esime gitmem ki o kadar parasi var kurban kesmiyo cimri biz kesicez kurbanda gidip payini birakirim suratim asik oturur gelirim ha sorarsa niye gelmiyon diye hepsini anlatıp icimi boşaltırım cunku hala tsm olarak neye kustugumu bilmiyo esimde kendisine sor diyo oda tenezzul edip sormuyo of icim dolmus resmen