2707 missanne lansinoh krem sürün ama bu süreç maalesef yaşanıyor emdikçe emdikçe iyileşecek hiç hissetmeyeceksiniz acıyı merak etmeyin dayanın
Damlanurunannesi missanne 40 günlük bebeğim var benimde beni emmiyor biberonu nasıl biraktirdin bana da yardımcı olur musun hiç tuturamiyorum memeyi görünce basıyor ağlamayı
Gonul_celen Bulut_pelin 2 ay 10 günlük bnm bebegim de 20 gündür falan daha normale döndüm ama bn bazen emzirmeyin sağıp veriyorum göğüs hemen boşluğa alışıyor sonra ilk emzirmeye yine ağrılı oluyor ne kdr çok emzirme o kdr az agrı aslında
Ates00 Gonul_celen evet size katılıyorum bende 3 gün ara vermiştim sağlık sorunlarından dolayı 3 gün sonra emzirmeye başlayınca başa döndü herşey bi süre sonra düzeldi😊
Btlnl_20 Kubis avent göğüs Kalkan’ını tavsiye ederim her kremi her yöntemi denedim geçmedi bu kalkan sayesinde zamanla azaldı ve şuan eskiye nazaran çok daha rahatım
Ates00 Elos bebeğim yaklaşık 1,5 aylık olunca tamamen geçmişti ama sağlık sorunlarından dolayı 3 gün emzirmeye ara vermiştim sonrasında 1 hafta daha aynı acıları yaşadım sonrasında tamamen geçti😌