Gokce_s Merhaba 13 aylık bi kızım var ve dün akşam test yaptım bişey çıkmadı bikaç saat sonra silik çizgi çıktı. Daha önce kızım için uğraşırken milyon tane test yaptım ertesi günleri hiç ikinci cizgi çıkmamıştı. Kan vermeye simdilik gidemiyorum sigortamız yok. Bi bakar mısınız? Adetim 3 aydır 20 güne bi geliyor alt üst oldu reglim. Şuan 20 gun döngüyü sayarsak 4 gun geçikti. Bel ve kasık ağrım var 5 gündür. https://imgyukle.com/i/Sp2ZSh
Deletedmom78654 Gokce_s valla ben de ilk kzımda yaptım 5 dakika sonra bişey çıkmadı oraya bıraktım gittim evi falan sildim ettim geldim baktım 2. Çizgi ben de inanmadım doktora gittik 4 haftalık hamileydim
Prensess-annesi53 Gokce_s hayırlısı canım benimde öyleydi hatta ben ertesi gün çöp atarken baktım 2. Çizgi belirdi kan verdim hamileymisim
Papatyaseverr Gokce_s burda var gibi ama üstünden cok geçmiş o yüzden geçersiz ilk 10 dk doğru sonucu verir ayrıca özellerde 50 tl falan testler canım cok pahalı değil durumunu zorlamayacaksa garanti olsun yaptır
Gokce_s Bikaç saat sonra böyle silik çıkıp hamile olan varmı? 5 dakika sonra cıkan sonuçlara bakmayın diyorlar ama bilemedim :(
Cigdem0707 Gokce_s benim adetim 5 gun gecikmisti erken test yapmisti negatif cikmisti ama normal boyle test yapmistim ayni bu sekildeydi hamileydim😀 su an 5 aylik kizim var
1Dost Gokce_s benimde bi iki saat sonra kıl kadar silik çıktı ama ben cok uğraştım ışık tuttum evirdim cevirdim öyle gördüm hemen kan verdim 11.22 di vardı yani suan kızım 1 yasına yaklaştı
Yapraksarmam 5 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Testin üzerinde yazar 🙏 şey bide geri çekilme korunma yöntemi değildir.
Gokce_s Yapraksarmam biliyorum. Ama eşime laf anlatamadım. Ben ikinciyi istiyorum o istemiyordu 🤣 bakalım hangimizin istediği olucak. (yanlış anlaşılmasın istemediğinden değil kızımız az daha büyüsün diyordu)
Gokce_s MuhammedAmine sigortamız yok şuan malesef o yuzden bikaç gun daha bekliyim diyorum sabah testi yenilicem bakalım
Eleven Bence değilsiniz rahat olun sonradan çizgi çıkınca olmaz. Geri çekilme güvenilir değil yalnız bencd başka yönteme geçin
Gokce_s Prensess-annesi53 ya evet bende ondan şüpheleniyorum. Daha once bisürü test yapmıştım negatif hiç ertesi gun böyle cıkmamıştı yani
MuhammedAmine Gokce_s Benim sigortam evlendiğimden beri 7 senedir yok eşim Pazar esnafı ödemiyor bir türlü . Aylık 70 küsür lira ödeyerek sigorta yaptık isteğe tabi sigorta olarak geçiyor uzun bir süre sigortanız olmayacaksa siz de yapabilir siniz
Xxxxxxxx Gokce_s benimde cizgim silik çıktı kan testine gittim 3 haftalık bebek var dediler bence hamilesin
BabyGroot Gokce_s sonradan çıkan çizgiler sayılmıyor ilk 5 dakika da çıkması lazım diye biliyorum. Çok şüphedeyseniz bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapın aynı olursa doktora gidersiniz
Gokce_s Sevgi1 geri çekilme yöntemini kullanıyorduk. Tabi ben hep söylerdim eşime korunma yöntemi değil o diye…