Deletedmom348 Pampers ve Prima premıum care kullandım şimdiye kadar. 4 numaraya geçicez. İçeriği temiz değil diye duyumlar alıyorum.var mı başka önerisi olan?
iremceren Deletedmom348 Migros ta minies var şans verebilirsin gece kullanmıyorum ama gündüz baya işe yaradı hiç sorun yaşamadım
miraninannesi18 Deletedmom348 2 ay prima care kullandm ve memnun kalmadim acayip koku yapti bez kendiliginden kokuodu resmen. Migros minnies marka kullaniyorum 2,5 aydir kizim 4 aylik suan cok cok memnunm 3 numarasini kullaniyoruz. Bi deneyim derim zatn fiyat farkini goruncede inanamicaksnz😁
miraninannesi18 iremceren gecede kullaniyorum ben hic bir sorun yasamadim , hatta primada sizdirmadalar olmustu bir iki kez , minniesde ole biseyde yasamadm
AlyaaSrmrt Kesinlikle prima. Evet kokuusu rahatsız etmiyor değil ama çok hafif ve rahat. Diğerleri hemen şişiyor balon gibi değişik kaba sert
AlyaaSrmrt Deletedmom348 yani yeğenlerim falan hep bununla büyüdü. Bi sıkıntı yaşamadılar. Kimyasalla illaki karşılaşacak. O yüzden değiştirmeyi göze alamıyorum :) tabi yine sizin tercihiniz
Mom9 Ben primadan sleepy külot beze geçtim çok memnunum sızdırma pişik yapmadı ve en önemlisi o iğrenç kokudan kurtulduk. Leş gibi kimyasal var içinde. İlla tanışacak ama minicik bi bedeni bile bile maruz bırakmak pek akıl işi gelmedi bana
Deletedmom348 Mom9 Ben sleepy deneyim diyorum ama pişik var mı o var birde. Yani valla kafam karıştı ya benim.
Mom9 Deletedmom348 biz hiç yaşamadık 3ay oldu. Elimde bi paket prima vardı yavaş yavaş geçtim gündüzleri sleepy geceleri prima kullandım 1ay boyunca bilmiyorum belki onunda etkisi olmuştur
Deletedmom348 miraninannesi18 Kokuyor ya gerçekten ben ilk idrar yolu enfeksiyonu dedim hep kokuyor Yani. Yok değil bence dedim bugün artık. Minies in çeşidi falan var mı? Yani direkt minies mi diye mi alıcam.
iremceren miraninannesi18 hmm deniyim o zaman ya bende sızdırır korkusu ile denemedm gece prima kullanıyodum
Deletedmom348 NamelesS Sleepy ya da minies alıcam aslında küçük küçük ikisinden de mi alsam bilemedim
miraninannesi18 Deletedmom348 evet evet canm migroslarda satilior zaten sadece cesidi falan yok sadece numarasi var iste kilosuna gore. Bi dene bence memnun kalcaksn :) bizede yazz sonra😊😊 3 numarasi 50 adet 28,5 tl
NamelesS Deletedmom348 Öncelikle birisini deneyin bence memnun kalmazsan diğer seçeneğe geçebilirsiniz.😌
Deletedmom348 miraninannesi18 Yarın alıyorum canım 4 numara alıcam. Bir beden büyük yaz sıcağında çocuk pişmesin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom348 İçeriği falan önemsemiyorum. Paketli olan her şey benim için katkı maddelidir. Bebeğimin cildine iyi gelen bez en iyi bezdir. Benim için evy baby iyi. 👍🏻