Ealisya Nuralicihangir bişey sürme zamanla o soyulma bitecek benim kızımın her yeri soyuluyordu doktor normal dedi deri kalınlaşıyır ondan oluyor bacakları kolları elleri hatta öyle oldu hepsi bitti en son popo pişiği vardı onuda travazol la halletm..
Nuralicihangir Ealisya ya zaten pısık gıbı bır soyulma degılde yınede ben gunluk banyo yaptıracam o sekılde denıcem zaten cok sıcak
Yagmur2019 Nuralicihangir pudra kesinlikle kullanmayın benim oğlum da çok beyaz ve hassas tenli ben her altını açışımda suya tutuyorum bebek sabunuyla yıkayıp kuruluyorum sonra da sabah akşam travazol sürüyorum çok iyi geliyor
Birkucukeylulmeselesi Nuralicihangir ya bez ya ıslak mendil dendir bize pişik yaptı ıslak mendil 3. Ye geçtik molfix izotonik sulu kullanıyorum şuan bezde küçük geldiği için artık yapıyırdu kenarlarını onunda 2 numaraya geçtik şimdi sorun yol
TalentedMom Nuralicihangir ben duş sonrası Hindistan cevizi yağı sürüyordum doktor onu da sürme dedi asitli alerji yapar demişti zeytinyağında asit oranı daha da yüksek
Dorukmomy Nuralicihangir bizde 10 günlüğüz oğlumla vücudu soyulmaya basladı ama daha yıkanmadı sanırım ondan kaynaklı normal diye biliyorum. Poposu pişik oluyorsa mustelanın pişik kremini öneririm ben çok memnunum
Nuralicihangir Dorukmomy ya ıste derdım pısık degıl oranın soyulması o bacakla pipi kısmı bırlesık ya o aranın soyukması