damlahira
[bilinmeyen] Hala eldiven mi takıyorsunuz ellerini tanımaya çalışıyor geç bile kalmışsınız çıkarmak için
Azraninnnannnesi
[bilinmeyen] ben eldivenlerini en başında çıkardım. Suan da dokunarak hissetmeyi keşfetmeyi öğreniyor normal o şekilde emmesi bebeği olan arkadaşlarım yakında ayağını sokmaya çalışacak diyorlar 🙈😀
fatima
[bilinmeyen] eldivenleri takılı mı hala doktor bize 2. gün çıkarttırdı.. eşlerini keşfediyor sizde çıkartın 😊
ayis
[bilinmeyen] Benimkide 2ay 9 günlük ben eldivenlerini kırkı çıkmadan çıkardım cnm bnce sende çıkar artık ve bnmkininde elleri hep ağzında bazen iki elini bile sokmaya çalışıyo o da emzik emdiği halde 😀
Deletedmom444
[bilinmeyen] normal benimkide iki aylıkken başladı 4 buçuk aylık hala aynı
Liyaa
[bilinmeyen] benim kızımda 2,5 aylık emerken bile bir elini sokuyor yine ağzına nasıl beceriyor anlamıyorum ama hem göğsümü hem elini emiyor aynı anda 😂😂😂😂 bu arada bence eldiveni takmayın artık ben 1ay sadece dışarı çıkınca taktım üşümesin diye
Ftmsnny
[bilinmeyen] motor gelişimi için ellerini açmalısınız. Bizde 55 günlüğüz. Meme ile birlikte ellerini yemeye çalışıyor ☺️
Deletedmom0031
[bilinmeyen] bence eldivenlerin çıkma vakti gelmiş 🤗 benimkine bazen ben veriyorum elini napıcak diye bazen parmağını ağzına sokuyo suratı bi ekşiyo bazen şapur şupur emiyo çok hoşuma gidiyo o halleri 😍
Saadetbelcim
Deletedmom0031 bende kizimin eldicenlerini gec cikardim elleri hep buz gibi diye kiyamiyordum ama eldivenlerini cikardiktan iki gun sonra besikte gozlei acik elini agzina sokmus emerken gordun Allahim dunyalar benim oldu sanki ne biliyi. Ya cok his bisey amam elleri hala buz gibi 2 ay 13gunluk olduk bu arada
Deletedmom0900
Bizde 2 ay 15 gunluguz gece bile elini emmesinim sapirtisiyla uyaniyorum 😂
Emiri
[bilinmeyen] canım aramızda 4 gün var benim oglum da 2 ay 14 günlük eller Agıxda elleri 😆bide konuşuyor kendince 😆😆
Belmaeylul
[bilinmeyen] bizimkiyle aynı sayılır eldivenleri atın artık bizde yaptık o hatayı çocuk ellerinden korkuyo soyunurken elleri doğuk olsada üşümezmiş bebeklerin elleri hep soğuk olurmuş 🥰
Belmaeylul
[bilinmeyen] gögsünden yada ensesinden anlaşılırmış üşüyüp üşümedikleri bende yeni öğrendim 🥰
fatima
[bilinmeyen] tırmaklarını kesin
Liyaa
[bilinmeyen] 40 ı çıktıktan sonra kesmeye başladım uzadıkça kesiyorum ben törpüsü varsa onlada kestikten sonra törpüleyin çizmesini engeller ama açıkçası ben çok dikkat etmedim dikkat ettikçe çiziyordu benim ki hala çiziyor ama çok kalıcı değil çizikleri geçiyor 3-4 saat içinde
Deletedmom0031
Saadetbelcim benimkide 2 ay 11 günlük ben 2 aylık olmadan çıkartmıştım ellerinin soğuk olması problem oluşturmaz diye biliyorum 😊
Deletedmom0900
[bilinmeyen]aynen canim elini cekiyorum sinirlenip ikisini sokuyo bu sefer 😂😂
aysegull
[bilinmeyen] ben eldiven ve şapkayı 13 günlükken bıraktık. Eldivenleri çıkarırsanız tırnaklarına dikkat edin benim bebeğim göz korneasını çizdi. Üzücü bir durum. Ellerini emmesi gayet normal oral dönemde emerek tanıyor ikinci ayın sonuna yaklaşıyoruz emme hala devam ediyor
Liyaa
[bilinmeyen] bende öyleydim nasıl gözden kaçırdım diye kızıyordum kendime ama sakındıkça birşey oldu şimdi hiç sakınmıyorum olucağı varsa oluyor ne kadar dikkat edersek edelim
Kayraya
Benimde bebeğim iki buçuk aylık hiç eldiven takmadım oda ellerini emiyor ama ben hala yatınca kundaklıyorum çok sıkmadan tabi bi bakıyorum ellerini kundaktan yine çıkartmış emiyor
Emiri
[bilinmeyen] aynen şuan eli agzında aguluyor 😆