Nisademir Doğum yapalı 6 ay olacak neredeyse hala çekiyorum doğumum bile bu kadar zor olmamıştı. Yardım edin bilginiz varsa doktorun verdiği hiç birşey işe yaramadı
Lolita Nisademir sarı kantoron yağı!Pamukla sabah akşam temizlenmiş bölgeye bolca sürülüp masaj yapılacak hatta pamuğu özel bölgede bırakırsanız daha iyi sonuç veriyor
Semanurryol Nisademir Ben zeytinyağı koyuyordum yemeklerime kabız olmamaya çalışın o daha kötü yapıyor 😔 banada doğumdan kalan o oldu çok zor gerçekten.
Ecemonur Nisademir valla onu bunu bilmem belki koca karı inanışı olarak gelcek size ama bana o bölgeyi üzüm sirkesi ile yıkama çok iyi geldi
Fulyax Ay bende ölüyorum hatta bende anus yırtığı var korkulu rüyam 🙄🙄🙄 wc gitmek amaa annem bir yemek kaşığı yağ ic dedi zeytin yagi yada sivi yağ biraz iyi oluyor sonra yine anlamadim 50 günlük bebegm hamileligin son aylarinda basladi halaa devam delircem bende😑😑😶😶 krem,hap,fitil,lavma bile yaptimmmm bağırsakları calistircak icecekler herşey denedim😑 tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ağlıyorum arrik vallaaa
dodo Nisademir rectogesic kremi tavsiye ederim. Emzirme dönemi kullanılabilir mi bilmiyorum. lütfen kullanmadan önce doktorunuza sorun. Yalnız çok baş ağrısı yapıyor. Bilginize.
Halece TEK’im zannetmiştim Allahkm bu nasıl birşey, normal Doğum yaptığıma pişman olmak üzereyim ama Doğumdan sonra çıktı ve kabızlık hiç geçmiyor o geçmedikçe daha kötü oluyorum
Deletedmom0031 Halece bence pişman olacak bi durum yok ben sezaryen doğum yaptım ama doğumdan sonra makat çatlağı oldu bende de. Daha yeni yeni iyileşiyo tuvalete gitmeye korkuyodum
Halece Deletedmom0031 ne bileyim Doğumda ıkınmaktan oluyormuş basur ondan dolayı , zaten bende kabızlık oldum olası var Basurdan dolayı ne ilaç fayda ediyor ne birşey
Deletedmom0031 Halece bana ilaç vermişti doktor sabah akşam kullan diyodu ama benim canım o kadar çok yanıyodu ki günde 4 kere kullanmaya başladım bide bu kabızlık yediklerimizden değilde doğumdan sonra olan bi durum gibi geldi bana 🤔
Halece Deletedmom0031 kesinlikle katılıyorum bencede öyle ama benim iki ay olacak doğum yapalı hala geçmedi o değil bağırsaklarım tembelleşecek diye korkuyorum hep birşeylerin yardımıyla lavaboya çıkıyorum 🤔
Halece Nisademir kesinlikle 👍 dikişlerim bile çok canım yanıyordu çok zor geçti ama basur daha betermiş