Guguk anladığım kadarıyla siz bu konuda bilgilisiniz. Kusuruma bakmayın lütfen net olabilmek adına açık yazacagim; şimdi o deliği öpücük yapmış bir dudak gibi düşünürsek vajinaya yakin olan boğumum yeşil mercimek kadar oldu hamileyken ele geliyordu yani. Ama sıfır acı ağrı vs. Normal doğum yaptım ve malum ıkınırken hep oradan ıkınıldığı için dikişlerim atılırken bile bir tuhaftı sanki bana oramda yırtılmış gibi geliyordu. Doktora sordum dikerken yoo gayet iyi duruyor sen cok ıkındığın için öyle hissetmen normal şimdi dedi. Eve gelince taharette bir baktim bizim mercimek nohut olmuş😒 ama yine acı yok. Taa ki doğumdan 1 ay sonrasına kadar. 1 ay sonra ben ne zaman tuvalete çıksam, sanki önceki gün aşırı acı bir şeyler yemişim gibi o bölgede bir yanma olmaya başladı fakat hiç acı yemiyorum, yok denecek kadar az da baharat yiyiyorum. Ama her gün her büyük abdestte aynı bu şekilde acıyor. Karahalile yedirdiler 2 gün kesti acıyı. Simdi tekrar devam. Benim durumum nedir acaba, tahmininiz ya da bilginiz var mı?