Mommyyy_1 Bebeğim tam bir aylık doğduğunda 2930 gram doğdu daha sonra 2650ye kadar düştü bugün sağlık ocağında 3500 çıktı. Bir ayda alması gereken kiloyu almış mı? 2930dan mı hesaplayacağım 2650den mi? İlk bebeğim tecrübesizim
GkhanKbr Mommyyy_1 Bebekler doğar ve ilk günden sonra ödemi atar 250-300 gram kadar gider canım ama bir hafta içinde verdiğini geri alır sonra dengeli kilo alımı başlar. Kendi kilosuna ulaştıktan sonrası hesaplamalısın. Zaten 500-800 gram arası kilo alımı normal karşılanıyor diye biliyorum
Zeynepink Mommyyy_1 benimde bebeğim 2.800gram doğdu ama 3gün içinde 400gram verdi hastane yatışı verdiler işte bebeğim şimdi 22günlük 3.170gram güzel bence sizin için
Zeynepink Mommyyy_1 yok canım keşke ilk. Başlarda mememi kabul etmedi mecbur mama verdim şimdi mememi kabul ediyor hem mama veriyorum hem meme sen sadece mememi
Mommyyy_1 Zeynepink yok canım bende hem meme hem mama veriyorum mamayı 3 kez veriyorum ama çok fazla vermemeye çalışıyorum
Zeynepink Mommyyy_1 bende aptamil kullanıyorum ama hiç iyi değil bide en pahalısını alıyorum içtiği zaman hemen kaka yapıyor bide çok gaz yapıyor
Alya_sare Mommyyy_1 2640 doğdu benim kızımda 2500e düstü 1aylıkken 4400dü sadece emiyordu ama ben hem emzirdm hem sagıp verdim toparlansn diye
Mommyyy_1 Alya_sare maşallahh çok güzel kilo almış özellikle yiyip içtiğiniz bişey var miydı sütünüz için??
Mommyyy_1 Zeynepink iyi bişey değil mi kaka yapıp gaz çıkarması içinde tutup yapmamasından iyidir bence