K1996 Zeynep-60 bi akrabam oldu iyileşti ama diyor ölümden döndüm rabbim kimsenin basına vermesin demişti
Happygirl8 Zeynep-60 o kadar detaylı bilmiyorum ama nefes darlığı olmuş ilerlemiş solunum cihazına bağlanmış yoğun bakımda… Yaşı da genç sigara da içmiyomuş.. Hastaneden sonra Bi müddet yurtta karantinada kalmış Bi hafta önce felan işe dönmüş hakkında bu kadar biliyorum ben de.. 😶
Ebeanne22 Ben kendim doğumdan 10 gün sonra yakalandım kendim de ebeyim hastaneden arkadaşlarımdan bulaştı bende ki tek belirti ishaldi onun dışında bileyim yoktu başka bişey yaşamadan da atlattım çok şükür
Zeynep-60 Ebeanne22 birkaç gündür gribim be boğazım ağrıyordu bugünden beri de ara ara öksürüyorum covid19 olmaktan değilde olursam bebeğime ne olacak diye üzülüyorum kim bakacak
boncukhaniminannesi Zeynep-60 canım öyle düşünme Allah korusun olsa bile sen iyi olmalısın ki bebeğine bakabilesin
canparcam123 Zeynep-60 komşum oldu üç çocuğu vardı bebeği 6aylıktı emzirmeye devam etti 14gün evde karantina da kaldılar.
Merve6475 Zeynep-60 bende dogumdan 3 gün sonra oldum tek belirtim tad ve koku kaybıydı hafifde boğazım şişti
Ozgunurr Belirli bi belirtiside yok kimi ishal kimi öksürük kimi tat kaybı bende çok korkuyorum olmaktan 😢😢😢