DuduDoruk 2 ay 12 günlük oğlum bu aralar gündüzleri çok zor uyutuyordum yada hemen uyanıyordu altını alacaktım telefonum çaldı bi 5 dk konuştum sadece baktım gözler gidiyor ellemedim hiç sonra tamamen daldı uyudu bundan sonra nasıl bi yol izlemeyelim sizce
Deletedmom348 DuduDoruk Bende şunu keşfettim benim kızım da mesela eşimle konuşmaya başlıyoruz sohbete uyuyup kalıyor 😂
masalsii DuduDoruk benımde 2 ay 6 günlük bugunn ablam geldi oynattı onu baya 1-2 saat kadar gözleri kızarmıştı uykusu vardı yani belli ablal almış babynestte koymuş ayakta sallayıp uyutuyorum sallayacakmış bi bakmış gözler gidiyo kendi kendine 2 dk iiiçinde uyuya kalmış ve 2 saat uyudu ilk kez gündüz😂😂 Şoklardayım keşke hep böyle olsaa
DuduDoruk Nil614kara ben de şaşırdım ama bundan sonra aynı şey olur mu acaba çünkü çok hareketli uyuyacağını sanmıyorum
Nil614kara DuduDoruk Bence nasıl alışırsa öyle gider Ayagınıza alıp benim gibi hata yapmayın karnını doyurun altını temiz tutun bırakın uykusu gelince uyur daha kücük cünkü
DuduDoruk Nil614kara bundan sonra deneyeceğim bende ayağım da beşikte kucakta uyusun diye kırk takla atıyordum
Yavuz_ihsan Oğlum 2 ay 24 günlük uykusu gelince emziği istiyor veriyorum 10 dkk sonra uyuyor kendi kendine
DuduDoruk Yavuz_ihsan emzikle uyuyamıyor emziği düşünce uyanıyordu şimdi emzikte almaz oldu nasıl aldırcam geri bilmiyorum
DuduDoruk masalsii ne güzel bende öyle yapıyordum sallamayı bırakınca uyanıyordu artık uyusun diye zorlamıyorum bakalım nolacak her gün yeni şeyler deniyorum tam oturtamadım gündüz uykusunu
Deletedmom348 DuduDoruk Benim kayınvalidem bugün ayağında sallamış. Ben hiç sallamamıştım çocuk 3 saat uyudu deliksiz. Atak döneminde birde. Alışmaz inşallah hiç istemediğim şey ayakta sallamak
masalsii DuduDoruk bizimde gündüz uykusu hiç yok 🙄 sallamayı bırakınca uyanıyor dediğin gibi 1 saattir oynatıyorum sımdı uyumak istiyo tipinden belli yatagınakoydum ellemiyorum bakalım uyucakmı😂😂
DuduDoruk masalsii benimki bazen sallama diye ağlıyor resmen nasıl uyutacağımı şaşıyorum bugün tesadüfen böyle uyudu inş devamı gelir 🙏 bizden akıllı bizim bebeler 🙈
masalsii DuduDoruk denemem olumsuz sonuçlandı 😂 3 dk salladım küt uyudu hiç istemesemde bebegi sallamaya alıştırdım sanırım
DuduDoruk masalsii yalnız değilsin canım benim de aynı şekilde bi daha uyumadı 😞 Artık uyutmaya korkar oldum napacağımı şaşırdım her gün Farklı şekilde uyuttuğumdan bebişimde şaşıyor artık 🙈
DuduDoruk masalsii bi yaşına kadar bizden Zeki olurlarmış sanırım benimki uyuturken sese alışmış uyuturken ninni açıyordum belli süre sonra kapatıyordum şimdi kapatınca yarım saat sonra uyanıyor