Edauu Siz bebeklerize eldiven takıyormusunuz takmamam gerekiyormuş ama motor gelisimi yüzünden yüzünü gözünü cizip duruyo kanatıyo ve üstelik tırnaklarına her gün bakıyorum kesiyorum yine aynı napmam lazım
Pnck Edauu 1aya kadar taktm ondan sonra gelişimini olumsuz etkilediği icin takmadm hergunde takmadm zaten sadece sogguk oldugnda
Mirage91 Edauu havalar çok sıcak yazık kullansın ellerini geç öğrenir yoksa. emmesi lazım bu ayda parmaklarını hem motor gelişimi hem de ek gıdaya geçişi kolaylaşır doktor görse kızar gerçekten size
Mirosum Edauu canım bırak takma ellerini öğrensin çocuk dokunmayı öğrensin yüzünü çizsede geçicek zaten kalıcı Bi yara olmucak yüzünde o da canı acıdığı için çizmeyi yavaş yabaş bırakacak zaten
aramsamsam Edauu tırnaklarını bebek törpüsüyle törpüleyin kesince kısada olsa keskin oluyor törpü keskinliğini alıyor. Ben taş çatlasın ilk bi hafta taktım eldiven, takılmasınıda doğru bulmuyorum.
gezentianne Edauu 20-25 gün taktm kış pldugu halde cıkardm. Tırnaklarını güzel kesin törpüleyin bu sıcakta eldiven takmayın 2 aylık olmui zaten dokunmalı
Deletedmom14 40 i çıkınca bıraktım takmayı. Tırnakları düzenli kesiyoruz ama yinede çiziyor tabi kendini .ama çok çabuk iyileşiyor
OrenBayan Edauu 2 ay olduğu gün bıraktık eldiveni arada tırnakladı durdu ama alıştı sonra yüzünü kanatacak kadar çizmiyosa sorun değil bence bide tırnakları törpülemenin faydası olabilir
Ates_mami Edauu 40 ına kadar taktım. Tırnaklarını kesmiyordum 40 a kadar. 40 da kestim ve birdaha da takmadım
aybukemom Edauu kışın dopdu 10 yada 20gün taktım sadece tam hatırlamıyorum .2aylık çocuğa bu sıcakta eldiven takılmaz ilk başlatda hepsi çiziyor
Edauu Sürekli takmıyorum uykusunda takıyorum artık, önceden hep takıyodum simdi uyanıkken cok nadir takıyorum cıkırayım madem 🤗 cizsin dursun yüzünü kendi öğrensin tesekkur ederim hepinize
Areliko Edauu havalar sıcak olduğu için mantar yapabileceğini düşündüğümden takmamıstımmm doğdugu zamanlar. Zaten günün büyük çoğunluğunda kundaklanmış şekilde uyuyorlar
Hilosum Bu sıcakta nasıl takıyorsunuz o eldiveni 😳 tırnaklarını kesin bırakın açık kalsın. ufak tefek çizikler olabilir. Ayrıca ellerini tanıması ve motor gelişimi için de önemli
Edauu Hilosum normal taktım bende biliyorum ama cok ciziyo derin derin bide bi bakıyorum kan var yüzünde bende cıkardım bugun den sonea hic takmam genellikle uyurken takıyodum her gün kesiyorum tırnaklarını bakıyorum uzamısmı diye torpüyü deniyeuim bide
Balkzm_0604 Edauu canım 1 buçuk aylık oldu benim kızım dün çıkardım bende eldivenini tırnaklarını da kestim bir zarar vermedi daha yüzüne ilk baştan beri takmayı sevmedim zaten şimdi daha rahat 😊