Hyryygt dediğiniz gibi tıkalı kanalın çalışıp çalışmadığını anlamak için katater takmışlar. Doktor kendi söyledi. İstedikleri akış var şu an. Ancak böbreğimizin üst polünde hidronefroz vardı. İdrar atımının fazla olduğunu ve azalmadan katateri çekerse mesaneye çok yük bildireceğini ve bunun da kaçak yapacağını belirtti. Bu arada saat başı idrar hesaplıyorlar ve çok şükür şu an azalma var. Söylemesine göre ameliyattan 15 gün sonra katateri çekmeyi planlıyormuş. Yani en iyi ihtimalle haftaya salı. Şu an en büyük sıkıntımız gaz. İshal ya da kabızlık olmamasına rağmen gaz sorunumuz var ve çığlık çığlığa ağlıyor ve rahatlatamıyorum. Sizin bebeğiniz de böyle bir sorun olmuş muydu?
ameliyattan 2 gün sonra doktorumuz voiding ve ultrason çekti ve herşeyin şu an yolunda olduğunu söyledi. Sizin de katateri çekmeden önce hangi tetkikleri yapmıştı acaba. Umuyorum herşey yolunda gider. Öncelikle bebeğim iyileşir ve bir an önce sapasağlam evimize götürürüm.
bu arada bebeğimin yaşını sormuşsunuz. 20 aylık şu an ve hareketli bir bebek.
desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir süreç ve iyi şeyler duymaya çok ihtiyaç duyuyorum.