Hyryygt merhaba sizinle daha önce de konuşmuştuk. Moralim öyle bozuk ki gerçekten iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Oğlumun böbreğinde kanal darlığı vardı. Öncelikle sistoskopi ile açmak istediler ancak o kadar kapalıymış ki açık ameliyata çevirdiler ve tüm böbreğindeki anamoliyi düzelttiler. Tam 7 saat ameliyatta kaldı. Bugün ameliyat olalı tam 8 gün oldu ve biz hala hastanedeyiz ve uzunca bir sürede burada kalacağız sanırım. Oğlumun bir tarafında dren, sonda diğer tarafında da böbrek katateri var ve henüz ne zaman çıkacağı belli değil. Kataterdeki idrarın boşalmasını bekliyorlar. Öyle yıprandım ki. Sürekli iğneler, bandajlar pansumanlar doktorlar hemşireler oğlum kimi görse artık irite oluyor ve saatlerce sakinleştiremiyorum.
Uyumaya korkuyor biri gelip ona bişey yapacak diye. Yüreğim parçalanıyor. Sanki hiç bu hastaneden çıkamayacak gibiyiz. 3 haftadır hastanedeyiz ve ben artık bebeğime kimsenin dokunmasını istemiyorum.
uzun hastane süreci önce bebeğimi sonra beni mahvetti. Elimden hiçbirşey gelmiyor. Zaman durmuş gibi. Artık oğlumu normal hayatına döndürmek istiyorum.
Sizin bebeğinize katater takılmış mıydı? Ne zaman çıkartıldı. Gerçekten iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var