Hafsasare Toprak o nasıl çıktı peki bi de bize doktorumuz üç aydan önce yapmıyoruz dedi siz ne kadarlık yaptırdınız bebeğiniz kız mı erkek mi
Toprak Hafsasare bebeğim erkek 3 buçuk aylıktı benim bebegim spina bifidali olduğu için o testi yapmak zorunda idrarı bobregine kaciyosa müdahale etmek için yaptırdı
Hafsasare Hyryygt evet şu an enfeksiyon var zaten antibiyotik kullanıyoruz ultrason dA çekildik hala 3 ama yine hafif genişleme var dedi doktorumuz bir ay sonra singirafi verdi
Hyryygt Hafsasare antibiyotik ne kullaniyonuz ve kac cc veriyon bebegine? Sintigrafi cekilsin böbrek ne ladar surede cikis sagliyo bakilir. Bu arada ne kadar suredir enfeksiyon var
Hafsasare Hyryygt üç gündür antibiyotik kullanıyoruz ne zmn başladı bilmiyorum ama doktora gittik enfeksiyon çıktı başladık işte
Toprak Hafsasare teşekkür ederim sizede geçmiş olsun canim rabbim uavrularimiza saglik sihhatlik versin
Hafsasare Hyryygt canım siz Stent takmıştınız dimi nasıl zor bi operasyon mu ne kadar sürüyor iyleşme süresi ne kadar çocuğa çok zor oldu mu
Hyryygt Hafsasare uzum suredir sana bakiyorum bende ne stenti double j stent mi takilacak yoksa acik ameliyat la mi takilacak. Sadece stent takilacaksa zor degil asagidan takılıyo ama bizim acik ameliyatla takildi. Bizim buyuk bi ameliyat oldu ama.