annediyeabartmayin Bugün 4. Ay aşılarını olduk. Akşam ateşi çıktı calpol verdim baktım baya hızlı çıkıyor ateşi ılık duş aldırdım bi türlü düşmüyor. Çok korkuyorum yardım edin ne yapmalıyım 😣😣😣😣
NurNaz annediyeabartmayin canim bugun bizimde asi günümüzdu rota da yaptırdım huzursuzdu cok ates 38 37 normal dedi doktor 39 olursa ilac ver demişti ama ben huzursuz diye verdim atesi olmamasina ragmen agrisi dinsin diye 4 saat ara ile calpol ve pedifen verdim varsa icir ya da acile gitgecmis olsun
Huysuzvetatli annediyeabartmayin kaça çıktı ateşi ve kulaktan mı ölçüyorsunuz. Bize doktorumuz 39 a çıkarsa anca ateş kabul ederiz demişti ve kulaktan ölçümler pek doğru sonuç vermiyormuş. Kulak zarına 90 derece açıda ölçmeniz lazım ve kulak kiri olmayacak doğru sonuç vermesi için demişti.
Huysuzvetatli annediyeabartmayin en doğru sonucu koltukaltından ölçen cam ateşölçerlerin verdiğini de söyledi. Aşı sonrası ilaç verme karşıtı doktorumuz ama tabi ateşi çıkıncada sakin kalmak pek biz annelere göre değil çok geçmiş olsun.
Ogullarinaasikanne annediyeabartmayin canım hemen doktora gidin bize hemşiremiz öyle demişti ateş düşmez ise hemen acile gidin diye vakit kaybetmeyin
Princesmom annediyeabartmayin korkmayın bu Aralıksa ateş değil 38,5 üstüne çıkarsa ateş kabul ediliyor
Huysuzvetatli annediyeabartmayin Temazsızlara hiç güven olmuyor. Bence sakin olun aşı sonrası vücudu savaşıyor annesi ve yüksek bir ateşi yok. Bebeğinizin haline göre yani çok ağlıyorsa mızmızsa içiniz rahat etsin diye doktora götürürsünüz olmadı.
annediyeabartmayin NurNaz bide üzerindekileri çıkardım sadecw bezi var öyle yatırsam mğslin örtsem sorun olur mu. Uyuduğunda uyuyakalırsam diye korkuyorum 😔
NurNaz annediyeabartmayin ver canim sorun olmaz benim bebegim ilac sayesinde uyudu cok ağladı asi yerleri agrir kiyamam bezi ve atlet ile uyut canim evin durumunu bilmiyorum cok soguk olursa usutebilir
Eda0606 annediyeabartmayin canım bence bir çay kaşığı calpol ver ince bir zobın kıyıdır atlet yani yatır uyusun
NurNaz annediyeabartmayin canim atesini kontrol altina almadan uyuma saatini kur uyuyakalirsan uyandirir seni birde pamugu islat kol kasik bas bolgesini ilik su ile sil
Svs1658 annediyeabartmayin canım benim de oğlum 4 aylık aşıdında ateşi 39.9 a kadar çıktı çok korktuk ateş düşürücü verdim ve doktoru aradım duş aldırmayın dedi anlık olarak ateşi düşer ama etkili etmez dedi koltuk altına eklem yerine su koydum ve ince bir zıbınla yatırdım bir iki saate düştü