SahinE
[bilinmeyen] şuan aynıyız 5 aylık kızım var oda bende 20 gündür hastayız ben burnumdan nefes alamıyorum ods öksürmekten antibiyotik verdiler ona bugün bitti aynı ben ilaç alamıyorum doğru düzgün geçmiyor hayata küstüm resmen sakınıyoruz yine oluyor sakınmasak ne olur bilmiyorum
Munzevi
[bilinmeyen] gecmis olsun.
Munzevi
[bilinmeyen] bisey sorucam 2 bucuk aylik kizim var iki gundur meme reddi yasiyoruz hem mama hem de emziriyordum napicam ya bu bi donem olabilir mi 😞
Aysnynk
Munzevi bizdede vardı aynı durum burnu tıkalı olabilir biz serum fizyolojik kullandık geçti
Aysnynk
Munzevi vazgeçme emzirmekten acıkınca illa emer dedi doktorumuz
Crazybabyismom2
Bir haftadır eşim ben oğlum hastayız antibiyotiklerle yaşıyoruz 🙄 eşim ve ben serum iğne yavumda antibiyotik ..
Zeynepeymen
[bilinmeyen] gecmis olsn.malesef bizde yasadk salgın heralde bolca ıhlamur içtim ve bebeğimede verdm cok faydasını gördm bi deneyim tkrr gecms olsn
Gulcin25
[bilinmeyen] benim bebeğinde iki gündür hasta öksurmekten uyuyamiyo bu ara çok salgın ya ne kadar korusak da illa bulasiyo😔
Munzevi
Aysnynk vazgeçmez inşallah dün sagdım30 cc anca çıktı
Zeynepeymen
[bilinmeyen] gecms olsn sanada biri hasta oldumu ztn dieri de muhakkak olur.
Gulcin25
[bilinmeyen] çok sağ olun sizede geçmiş olsun
Zeynepeymen
[bilinmeyen] en kötüsüde o ztn gündüzü bir şekilde atlatılıyorda gece cok zor gecıyor cocuklarada anneyede allah şifa versn
AselinAnnesiiiii
[bilinmeyen] aynı durumdayız çok kötüyüz ☹️
Belmaeylul
[bilinmeyen] 15 gün önce bir hafta hastanede yattık 😒
Furkansmomy
[bilinmeyen] geçmiş olsun nerden kaptınız acaba dısarı filan cıktnz da üşüttünz mü ya da gelengiden mi oldu?
Furkansmomy
Her gün bir kaşık pekmez yiyin benden tavsiye gribe karsı koruyo ben fazla hasta olmuyorum çok şükür bide sogan yiyin kuru sogan
MasalAda
[bilinmeyen] Aynı biz anne kız dökülüyoruz kızım 7 aylık ikimizede antibiyotik başladık odamıza soğan dilip koyuyorum iki gündür burnumuz açılıyo ve ayaklarının altına üstüne limon sıkıp sürdüm ben, gribimiz geçti şükür ama hafif ateş ve kusma var Allahım sağlık versin hem bebişlerimize hem bizlere çok zor
MasalAda
[bilinmeyen] ben iğne istedim kendime çok kötüydüm doktorum sütten geçeceğini vereceğin antibiyotiğin hiç bir zararının yan etkisinin olmayacağını söyledi çok şükür içtim daha iyiyim hamile iken bile mecbur kalınca veriliyo antibiyotik ilaç almadan geçmiyo bu illet hastalık
Deletedmom13
[bilinmeyen] nerde çalışıyosun
Deletedmom13
[bilinmeyen] ooo ne güzel