Znrkrgl Pembebeyzmavi merhabalar bebeğim şuan 14 aylık ,ve eskiye oranla çok daha iyi .Artık kendisini ifade edebiliyor ne istediğini anlayabiliyorum .Ama tabi huy olarak istediği bişi olmadığında bağırıp ağlamaya devam ediyor
Znrkrgl Pembebeyzmavi merak etmeyin zamanla geçiyor hepsi ,bana dediklerinde bende inanmıyordum geçmeyecek gibi geliyordu ama geçiyor
Satgiray Znrkrgl benimki de aynı kucakta gezmekten oldu ne kadar süre ile oturtuyorsunuz benimki de 6 aylık olacak sürekli oturmak istiyor 🙄
Znrkrgl Satgiray benim bebeğim şuan 14 aylık oldu ,o zamanlar gerçekten zor zamanlardı atak dönemi olsun emekleme yürüme olmadığı için çok zorlanıyordum ama şuan çok daha iyiyiz şükür bugüne .sadece yeme sorunumuz var
Znrkrgl Pembebeyzmavi evet düzeliyor merak etmeyin .şuan gece çok güzel bi şekilde uyuyor nadiren bi iki kere uyanıyor bazı günler o kadar
Pembebeyzmavi Znrkrgl ohh çok şükür ya gece uyanır bir iki saat uyanık kalır yada gecede 5-6 kere uyanır yani 1,5 2 saatte bir bayılazaaam artık gelecektenn bişeyler duymaya ihtiyacım var
Znrkrgl Pembebeyzmavi bizim de öyleydi uyanırdı uyumazdı sabah olurdu uyuyana kadar ,şimdi çok şükür .1 yaşından sonra herşey farklı oluyor .Ama şunu da söyleyeyim şuan azı dişlerimiz çıktı o evre çok kötü oluyor bozuluyor herşey
Pembebeyzmavi Znrkrgl valla Allah sizden razı olsun. Bende bu durum alışkanlığa dönüştü ve sanki hiç bitmicek gibi geliyordu. Olsun eğer düzeldiyse diş dönemini atlatınca yine rayına oturur darısı bizim başımıza valla gücüm kalmadı tükendim
Znrkrgl Pembebeyzmavi bende öyle hissediyordum o zamanlar ,hatta o ağlarken kaç kere oturup ağladığımı bilirim ,anneliğimi çok sorguladığını bilirim .Şimdi inanın eksiye oranla çok daha iyiyiz sizin de öyle olacaktır emin olun
Vanilya Znrkrgl 11 aylık olacak kızım böyleydi hala böyle. Kendini kasar yumruk yapar ellerni kızarır sıkmaktan kendini. Saçını yolar benimkini yolar. Kafasına vuruyor. Böyle giderse bir doktorla görüşücem
PembePelikan Znrkrgl benim oğlumda öyleydi ta ki emekleyip bağımsız hale gelene kadar. Yürüdükten sonra da hepten kucak sevdası bitti. Şimdi tut tutabilirsen sadece koşup bir yerleri keşfetmek istiyor. Bu geçici bir süreç yanı merak etme