YagmurSelin Kızlar iyi geceler bana kan damlası önerir misiniz ? Doktorumuz microfer önerdi ama sizin tavsiyelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var 😊
Crazymomy YagmurSelin sidefer. çok memnunum. Kusma yaşamadım en önemlisi buydu benim için. Ama vücuduna etkisini ancak tahlillerde görebileceğim şuan 9 aylık. :)
EDT Naz_N Bebeğinize kaç damla kullanıyorsunuz acaba bende bugün aldım ocean microfer eczacı 3-5 damla arası veriliyor dedi ama net bilgi söylemedi
Balpamuk YagmurSelin doktorumuz sidefer tavsiye etti bir şişe bitti 2. Ye geçtik bız memnunuz tavsiye ederim
YagmurSelin imgesi bende bestiron aldım ama 20 damla diyor çok fazla değil mi nasıl kullanıcam ben onu doktor bestiron dememişti bize eczane yazmamış nasıl kullanılacağını
Sinif177 YagmurSelin bestiron 20 damla mı 😱 kilo başı 1 damla. Bize öyle kullanmamızı söyledi doktor. Hatta bizde kusma yapıyor diye doktor 3 seferde bölerek ver dedi.
YagmurSelin Sinif177 Evet içindeki kağıtta öyle yazıyor 20 damla 1 ml denk geliyor yani yemeklerinin içine katsam olur mu diyorum 2 ye bölsem midesi bulanır çocuğun
Sinif177 YagmurSelin alerjisi var ise kesinlikle bestiron. Sidefer de güzel ama içinde süt proteini var.
Naz_N EDT biz çok çok erken başladık, erken doğumdu ve sadece 2055 gr dı. İlk ay 2 damla verdi, 3000 küsürlerde 3, 4000lerde 4 derken şimdi 4,5 aylık ve 6700 gr çıkınca 5 damla yaptı🐣 5 kiloya kadar kilo başı 1 damla sanırım🙄
eslemsiii EDT bize eczacı günde 3 kere 7 damla dedi doktor 2 damlayla başla her hafta birer damla arttırarak kullan dedi. Bende doktorun böyle dediğini unutup 7 damla verdim kabız olduk tabi haliyle sonra 🤦🏻♀️😕
Pelin-Emir35 7.5 aylıkken kan degerlerine bakıldı ve gerek görmedi doktorumuz yaklaşık 3 hafta kadar önce çocuk nöroloğuna gittik kontrol için kadın kızdı resmen bu ne saçmalık tam tersi değerleri iyi olan bebeklere veriyoruz ki depoları tam dolsun diye dedi o günden beri Ferrum Hausmann kullanıyoruz oğlum hiç zorlanmadan içiyor arkasından C vitamini içeriği yüksek olan meyvelerden veriyorum hiç sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar sadece kakasinin rengi siyahımsı oldu ve berbat kokuyor o kadar 😂
YagmurSelin imgesi aslında doktor başka vermişti de ben bundan aldım araştırıp doktora sormam gerek sanırım
YagmurSelin imgesi Şimdi aradım doktoru doğru söylemişsiniz kilosu kadarmış 😊 Ve bir tecrübeli anne teşekkür ederim ❤️
Sinif177 YagmurSelin bize doktorumuz kilo başı bir damla dedi. Sizin bebeğiniz kaç kilo. Biz de kusma yaptı. Doktor tek seferde verme 2-3 e bölüp ver dedi.