civcivininannesi Bizde bir aydir hipp mamaya gectik bebelac goldan bebelacda cok rahatsız oluyordu gaz vs hipp cidden çok güzel gazını vs çıkarıyor kendiliğinden ama kilosu sanki güzel gitmiyor gibi takıntılı biri değilim çocuğum kilolu olsun diye ama yinede düşünüyor insan sizdede aynı mı durumlar 4bicik aylığa giricez
Hande59 civcivininannesi canım bu ay ilk defa mamaya başladık hipp combiotic iki haftada 650 gram almış ve 8 aylık bebeğim aşırı hareketli
AselElcin civcivininannesi canım mamadan mamaya değişir o. Hipp combiotic kullanıyorum doğduğundan beri kilo sorunumuz hiç olmadı. Ama yeğenime aynı mama kilo aldırmadı mesela
cocomelon civcivininannesi kızıma çok iyi kilo aldırmadı ama gaz kabızlık vs hiç yapmadı ve golden goat aldım sevmedi hippi istiyor
Didiii civcivininannesi biz 2 aylıkken mamaya başladık.Aptamil ile basladık kilo aldırmadı sonra hipp kullanmaya başladık şuan kızım 10 aylık oldu ve hipp sayesinde baya kilosu toparlandı biz çok memnun kaldık.Ama her çocuk farklı
civcivininannesi Hande59 benimkide hareketli acaba diyorum o yüzden mi ama memeden kopuyor yavaş yavaş sütüm kesiliyor çünkü mama veriyorum ama ilk aylardaki gibi değil kilo alımı
civcivininannesi AselElcin evet canım benimkide aynı combiotic ama anlayamadımm aylık ne kadar alıyor sizinki aklınızda mi acaba 🙂
Ozlemaras Yaklaşık 3,5 aylıkken başladık hıp mama kullanmaya 1 yaşında şuan hala kullanıyoruz ama çok memnununz bana da kilosu az gibi geliyor gözüme ama kontrollerinde ayına göre kilosu normal gidiyor biz memnunuz ☺️
civcivininannesi Ozlemaras galiba ben sorun yaptım bakalım bayramdan sonra doktor kontrolümüz varr inşallah güzeldir kilosu vs 🙂
angelfish Bızım doktorumuz da hipp combıotıc onerdı dogdugundan berı kullanıyoruz cok memnunum ne gaz ne kabızlık hıcbırsey yasamadık oglum 8 aylık olacak masallahı var. Hıpp kılo aldırmaz ıcerıgınde swkwr yok denılecek kadar az dıger mamalar seker fos kılo yapıyor demıstı.
civcivininannesi angelfish bize de doktor söyledii diğer mamayı pek icmiyordu bunu içiyor ama bünyesinden mi acaba bilemedim belki ek gidaya gecince farklı olur diye düşünüyorum
Arifeeee civcivininannesi Ben de hipp kullanıyorum. 4.5 ayligiz hemen hemen. İlk aydan beri kullanıyorum. Şimdiye kadar sadece 1 öğün mama veriyordum. Bu ay az kilo almış mama miktarını artirdim. Sütum mu yetmedi mama mi kilo aldırmadı yoksa bebeğimin dikkatimi dağılıyor emerken emin olamadım.
civcivininannesi Arifeeee ayyy bizimki emmeyi bırakıyor gibi sütüm azaldı mecbur mama veriyorum geceleri meme vermeye çalışıyorum ama neredeyse doymuyor siz mamayı ne kadar cl yapıyorsunuz
Hande59 civcivininannesi benimki de emmediği için kilo alımı düştü sütüm gitti mamaya döndüm ama tüketimden dolayı olabilir mi mesela bebeğim 8 kilo 1 kg içiyor her gün hatta üstünü ilk 2 gün 2 saatte 120 cc verdim şu an 3 saatte 150 sen kaç cc veriyorsun?
AselElcin civcivininannesi valla hiç hatırlamıyorum canım ama kızım toplandı mamaya başladıktan sonra gözle görülür
civcivininannesi Elifatabey doktor kontrolünden sonra kilosuna bakılsın az gelirse bir sorayım bende canım
Arifeeee civcivininannesi Normalde önce kendinizi emzirin kalanı mama verin diyorlar ya ben nedense öyle yapmıyorum ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Bir öğünü ya sadece mama ya da sadece anne sütü. Sadece mama yaptığımda 120 CC yapiyordum 3 saatte bir genelde. Her zaman bitirmiyor onu da. Hatta bugünlerde 90-100 CC yapıyorum. Kusuyor çünkü.
Arifeeee civcivininannesi Özellikle geceleri emzirmek salgılanan süt hormonunu artırırmıs diye okudum bir yere. Bence de olabildiğince emzirmeye çalışın gece.
Arifeeee civcivininannesi farkında olmadan aldigim mamayı farklı almisim size de danışmak istedim. Ama foto yükleyemedim nasıl yükleniyor biliyor musunuz? Mamaların biri combiotik diğeri organik combiotik. İçerikleri de farklı biraz.
Candy_liz civcivininannesi ben de hipp combiotic kullanıyorum anne sütüne ek olarak, iki doktorumuz da onu tavsiye etmişti, kilo alımı her zaman normal oldu, çok kof kilo yapmıyor ama ideal kilosunu alıyor bence..