Rukiye20 Kızlar süt sağma pompasını yeni sipariş verdim nasıl kullanacağım ne zamanlar kullanacağım hiç bir bilgim yok biraz yardımcı olur musunuz? Birde sağ göğsümü daha az emiyor ve sanki oradan daha az süt geliyor gibi onu daha çok sağsam düzelir mi ? 🤔
MinasMom34 Rukiye20 sürekli emzir canım emdikçe çoğalır öyle diyorlar sen boş zamanlarda yine sağmak istersen sağ ama daha çok emzir
ArasNagihan Rukiye20 bende aldim aynı şekilde benim sağ göğsümü hiç emmiyodu neredeyse sisiyodu hep akiyodu onu sağdım hem uç yaptı hemde emmeye başladı
Rukiye20 MinasMom34 mesela her emzirdikten sonra sağayım mi ya da sadece fazla uyuduğunda mi sağayım nasıl olacak yani 🤔
Rukiye20 ArasNagihan Evet ucu da küçük diğeri daha büyük. Ama benim akmıyor da aksine ondan daha az gelmeye başladı 😔
MinasMom34 Rukiye20 uyuduğu zaman sagabilirsin anca o zaman fırsat bulabilirsin ve en az 20 dk sagman lazım bı göğsü ve poşetlerin üzerine saatlerini yaz ona göre ver geceye gündüz gündüze gece verme sütleri sakın dikkat et
Rukiye20 lavieestbelle Aslında alıyor hiç almıyor değil ama sağ göğsüm daha küçük olmaya başladı doğmuyor süt daha az geliyor her emzirmeden sonra sağayım mi?
Rukiye20 Cennet1212 Peki emzirdikten sonra bebek emerken yine de geliyor mu süt çünkü bebeğim emiyor şükür ben hem süt artsın hemde bir yere gideceği zaman falan evde dursun dolaba koyayım diye sağmak istiyorum 🤔
Rukiye20 ArasNagihan Bende öyle yapıyorum alıyor emiyor ama ondan daha az geldiğini farkındayım bir de ucu küçücük 😑
Cennet1212 Rukiye20 ben sagdigimda bebeğim hastanedeydi sütüm dolu dolu geliyordu buzluğa koyuyordum emzirdikten sonra çok gelmiyordu azar azar çıkartıyordum. Sütümü