Recepali_mom21 Kızlar 3 aylık bebeğim var ve sadece imam nikahımız var simdi çocuğumu alıp gitmek istiyorum cunki cok zarar gördüm ve halen görmeye devam ediyorum çocuğumda zarar görmeye başladı daha şimdiden diyeceğim gitsem çocuğumu benden alabilir mi o şahıs? ailemin yanına gidicem bu arada ( linç ci tayfa lütfen bi anne olarak rica ediyorum psikolojim çok bozuk hiç iyi deilim o yüzden linç leyecek olan sussun lütfen 🙏🏻 )
aramsamsam Recepali_mom21 Hukuksal bir şey yapabileceğini sanmıyorum çünkü kanuni bir evlilik yok. Sizi üzmek için değil ama neden nikah yapmadınız. Sizde kanunen birşey iddaa edemezsiniz çünkü.
Htcesylmzz Recepali_mom21 resmiyette eşin olmadığı için çocuğu alamaz daha fazla ezilip kırılma ailen destek oluyorsa al çocuğunu git vakit kaybetme.
89Kbr Hayır alamaz.. imam nikahı resmî nikah gibi değil, resmî nikahında olmadığı için çocuğun velayeti sendedir,alamaz kaçıramaz. Eğer yaparsa suç işlemiş olur
Ysnrrgnc Bebek çok küçük anneye verilir diye düşünüyorum, ama uzman değilim. Tutun bi avukat kurtulun, kim değişmiş de o değişecek. Siz kendi hayatınızı değiştirin.
Ysnrrgnc Ysnrrgnc AA onu atlamışım velayeti zaten sende bebeğin, ama babalık davası açabilir açtığında da yarı ya da tam velayet davası açabilir öyle yaparsa da sana verirler bence ama dediğim gibi bi avukatla görüşün zaman kaybetmeyin Bilgi güçtür
Recepali_mom21 aramsamsam ailem destek ona ihtiyacım yok dediğim gibi önce o hep bahanelerle oyaladı snra bazı şeylerinden rahatsız oldum ben açmadım konusunu istemedim
Recepali_mom21 aybukemom siddet hakaret küfür tehdit ne ararsan var çocuğum için sustum smdiye kadar ama dayanamıyorum artık 4 duvar arasında çürüyorum resmen ailemle görüşmüyodum yeni düzeldi aramız ve bana sahip çıkarlar ama iste çocuğumdan yana korkuyorum
Recepali_mom21 Dayanamıyorum artık pisliklerine resmî nikahta yapacaktık hep oyaladı snra hamile olduktan snra ben çocuğumla tehdit etmeye başladı en küçük bi tartışmada bile o yüzden ben de açmadım nikah konusunu daha çocuğum üstünde bi hak sahibi olamasın diye
aramsamsam Recepali_mom21 Hakkınızda hayırlısı olsun. Resmi bir nikah olsa dahi bebeğiniz küçük olduğu için alamaz zaten en fazla mahkeme görme süreleri belirler, sizin durumunuzda resmi bi nikahta olmadığı için bir şey yapamayacaktır. Daha doğrusu evlilik olmadığı için bebeğin babası olduğunu vs ispat etmesi gerekir evrak olarak.
Recepali_mom21 89Kbr ben sezeryan Doğum yaptım ve ben ameliyattan çıkar çıkmaz kimliğini çıkarmaya gitmişler onun soyadında ama onun üzerineydi bilmiyorum
aybukemom Recepali_mom21 git canım kalkmak hata olur seni döven çocuğunuda döver yazık yani öyle bi babası placağına hiç olmasın
Recepali_mom21 Htcesylmzz annemle konuştum bugün babamla konuşcak akşam babamda babasını Arıcak kendi aileside benim arkamda ona karşılar hep ama kim be kadar arkamda olursa olsun zarar görmemi engelleyemiyolar ya o beni öldürecek en sonunda yada ben onu
89Kbr Recepali_mom21 sen imza vermeden yapamazlar..öyle bişey varsa hem nüfus müdürlüğüne hem de çocuğun babasına dava açabilirsin evrakta sahtecilik olmuş oluyor. ha zaten soyadını alsın istiyorduysan bi sorun olmaz zaten
Gulseni Rabbim kurtarsın sizi bu zor durumdan. Dini de olsa eşsiniz, bir şekilde sizi boşamasını sağlayın. Çocuk konusunda da sanmıyorum ki sizden alamaz çok küçük. Allah kolaylık versin
Htcesylmzz Recepali_mom21 bi insan neyse o oluyo asla değişmiyor rol yapıyor sadece. Ailen ve ailesi iyi olun diye konuşup çabalayacaksa çok bişey bekleme ümitlenme iyi olur diye. Sen herşeyden herkesten kıymetlisin tabiki çocuğunda. O yüzden gitmek istiyorsan git. Sana değer verip sevse babalık kavramını bilse resmi nikah yapardı zaten. Resmi nikah yapmama sebebi neydi acaba ?