Sev-daa Kızıma dalin şampuan kullanıyorum ama saçları dökülüyor dalinden kaynaklı diye düşünüyorum. Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ? Önerisi olan varsa fikir verirse sevinirim şimdiden teşekkürler😇
Merve-miray Sev-daa Kızım 2 ay 15 günlük https://www.google.com/search?q=johnson+baby+şampuan&client=ms-android-samsung&prmd=sinv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwigxP-eg97qAhXEUBUIHeSACdsQ_AUoAnoECA0QAg&biw=360&bih=560&dpr=4#imgrc=tbYWSMZJBnNixM bunu kullanıyorum memnunum 🙂
UmitBusraAysima Sev-daa doğduğunda uni baby kullanıyoduk memnun kalmadık mustelaya geçtik hem saçları yumuşacık oldu ve hızlı uzadı tavsiye ederim😊
Merve-miray Omak_Burcu Bilemiyorum canım bebekten bebeğe değişiyor o zaman 🙂 Şimdi ne kullanıyorsunuz peki. Uni baby de iyi diyorlar
frambuazliturti UmitBusraAysima bende uni babyden mustelaya geçtim 👌🏻 Uni baby aşırı kuruttu saç derisini neredeyse konak olacaktı
Dunyamsensn2008 Sev-daa Ersağ ,babe kullanıyordum birde mustela almayı düşünüyorum bakalım.Kullandiklarimdan memenunum.
frambuazliturti Sev-daa delinin içeriğinde bir çok kimyasal var diye biliyorum mustela kullanıyorum memnunum. Ama dökülme bendede var her bebekte oluyormuş anneme göre bizimde dökülmüş
Sev-daa frambuazliturti ama benim kız 4 yaşında saçlar kalçasında ve kalın baby me önerende oldu sormak istedim
Sev-daa Oğluma alerjiden dolayı doktor mustela önermişti ona kullanıyorum da kızımın saçları çok uzun diye ona kullanmadım🙈
Hicretelzem Sev-daa baby me’nin Pişik kremini, losyonunu, ıslak mendili i ve alt açma bezini kullanan biri olarak söylüyorum şampuanı kesinlikle fiyasko. Kokusu asla bebeğin üzerinde kalmıyor, köpürmüyor, temizleniyor