Rabiaaa22 kızlar verem aşısı olduk.3gun banyo yaptrma dediler bıde ates düşürücü şurup kullanıyorz kaç gun kullandnz surubu?orda sorma yı unuttm🙈
Nesli0504 Rabiaaa22 ben gece yatırmadan önce rahat uyusun diye çay kaşığının ucu ile 1 sefer vermiştim o kadar
Minyyy İlk gün kullandım calpol 6 saatte bir verdim ateşi olmadı benim bebeğin zaten ilk günden sonra uzayan ateş tehlikelidir diye söylüyor çevrem hep.
Rabiaaa22 Minyyy bızımkının de olmadı eve geldğinngibi ver cocuga surubu atesı cıkmasunı bekleme zor ıner dedi hemşireler bende oyle yaptm ama ne kadar kullanmam gerek bılmyrm🤷🏼♀️
Minyyy Rabiaaa22 Bide 6 saat sonra ver ondan sonra duruma göre ver istersen. Genelde ateşi çıkmadan vermiyorlar burdakiler pek benim hemşirede eve gider gitmez ver demişti bende hemşirenin dediğini yapmıştım 🙂
Ka12 4 saatte bir çay kaşığı kadar calpol verirsin demişlerdi bana bizde daha cuma günü olduk aşıyı şülür ateşi 37yi geçmedi
Rabiaaa22 Ebrarayla1 ucreti fazla olan aşımıydı o? 2 dozdu sanırm dımı.eğer oysa ben ıstyrm vırus var bıde bzıımki prematüre doğdu allahım esirgesin
Giraysmom20 Ebrarayla1 ben yaptırdım oldukça gerekli bir aşı olduğunu düşünüyorum aksatılmamalı maddi imkanınız varsa muhakkak yaptırın
urasinannesi34 Ebrarayla1 bende sızın gıbı arastırdım baya yaptırdım sonrasında yaptırmak lazım rotavırus yaygın bı virus cunku
Rabiaaa22 DogaLina okumadınızmı yazdığımı? hemşireler “illa ateşi çıkmasını bekleme zor iner bıdaha cok kucuk oldugu ıcn eve gıder gıtmez ver bır olcek “ dedı.uzerıne de gunde 4 kere bir ölçek yazmış.bugun vermedım hıc.vermezsem çıkmaz herhalde ateşi dimi?zaten herkes ılk gun vermıs bıdaha vermemiş.🧐
Deletedmom413 Rabiaaa22 3 gün cikma ihtimali var ama cikmayabilir. Cikmadan verme ilk gün tedbir icin verin demis hemsireniz. Bugun vermeyin. Normalde ates cikmadan vermeyin derler sasirdim aslinda.
Rabiaaa22 Deletedmom413 banada ateşinin çıkmasını bekleme zor iner toparlayamaz o daha cok kucuk dedi hemşireler.
Deletedmom413 Rabiaaa22 Sizin bebis erken dogdugu icindir belki risk almamak adina. Cunku verem aşı atesi fark etmezsen havaleye ceviriyormus
ZMK 6 aya kadar su bile vermek yok ama ateşi olmadığı halde calpolu sürekli vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum ben vermedim ateşide çıkmadı sürekli ölçtüm ilaç kullanmayı hiç istemiyorum zorunlu kalmadıkça