Sahiniimm38 havvahiraninannesi nerden temin ediyorsunuz aceba bende alayim ya ayıptır soylemesi dogumdan sonra kabızlık sorunu başladı bende 1 sene oldu gecmedi.
havvahiraninannesi Acemi-anne insallah canim seni anlayabiliyrm vaala kilolu olmak ayri bir dert etrafin kilo almizsin demeai ayri bi dert abla
Cansinsen havvahiraninannesi canım çayın ismini söylermisin almıcam ama merak ettim yengemde almışta aynı çaymı diye merak ettim
Uykusuzzannee havvahiraninannesi etiketledim aslında bildirimlerde çıkmadı mı benim profilime bak istersen kilolara elveda merhaba yeni ben konuşması
Cansinsen Faymer oohoo canım daha çok gençsin bilinç altına koy ben kilo vericem de ver yoksa önünü tutamazsın bak
Blackeagle Minik_fasulyem27 benimle beraber benim yediklerimden yiyeceksin kilo almazsan o zaman tekrar konuşuruz 🙈🙈🤭
Yusufyigit-1 havvahiraninannesi canım ekmek tatlıyı kesinlikle kes tam buğday yiyebilirsin aksam7 den sonra da hiç bisey yememeni tavsiye ederim
Blackeagle Minik_fasulyem27 ohhh ohh gece gündüz hiç boş durmaz boğazım gece yarısı kalkıp yapıp yerim o derece 🤭
Mucizem27 sulerl bir yakınım kullandı içmeyi bırakınca verdiği bütün kiloların hepsini geri aldı aman diyim dikkat edin
Minik_fasulyem27 Blackeagle bende öyleyim cnm hiç boğazım boş durmaz her dakika dolu dolu tabakları alıp yiyorum koca koca pastaları indiriyorum miğdeye ama yine alamıyorum😂