iki_prens_annesi_ 3 ay 20 gunluk oglum hala donmedi ayaklarini kaldirip dönmeye çalışıyo felan ama donemiyo belki daha erkendir ama merak ettim
Esdoel iki_prens_annesi_ kız 4 4 buçuk aylarında döndü oğlum tam 3 ayına girdiginde döndü farklı oluyor canım 2 Side benim çocuğum ama farklı ornegin ablası 6 ayında kendi desteksiz oturuyordu oğlum 1 hafta sonra 6 ayına girecek 2 dakika destekli bile oturamiyor düşüyor öne doğru ablası 9 ayına doğru emekledi kardeşi şuan emekliyor çok fark var arada hiç kafana takma derim 😂
Nhr682 iki_prens_annesi_ 3 aylıkken dönmeye calışıyordu suan 3 ay 25 günlük sırt üstü yatıramıyorum yerde yuvarlanıp duruyor 🐣 Her bebeğin gelişimi farklıdır daha erken bile bu duruma biz sasırıyoruz
asyasare iki_prens_annesi_ 4 ay 13 gunluktu kizim dondugunde. oncesinde yan donerdi ama yusutu donmuyordu. bir gun hic beklemedigim anda donuverdi. daha erken annesi
Izabella iki_prens_annesi_ benim kızım bugün tamı tamına beş buçuk aylık oldu bugün ve dönmeye başlayalı şurda üç dört gün oldu ve bende dönmüyor bu çocuk neden dönmüyor diye tam tedirgin olmuştum ki ertesi gün döndü bebekler ne zaman kendilerini hazır hissettiğinde ozaman donuyorlar
iki_prens_annesi_ Esdoel tesekkur ederim 4 ay kontrolunde doktorumuza da sorucam ama siz tecrubeli annelerden de bi bilgi almak istedim
Hayhay 4 aylıktı döndüğünde ama her bebek farklıdır. Siz nasıl donecegini birkaç kez tekrarlarsanız taklit etmeye calisiyor eklen dönebilir o zaman.
iki_prens_annesi_ Hayhay evet ayaklarini kaldiriyo bi ayagini atiyo dogerini atmiyo bende bazen hafif itiyorum donunce hosuna gidiyo insallah döner teşekkür ederim
iki_prens_annesi_ asyasare cok tesekkur ederim annelik iste herseye evham yapiyoruz kafa illaki takiliyo
Cennet1212 iki_prens_annesi_ benim bebeğim 6 ayına kadar dönemiyordu ben ona egzersiz yaptırdım kendi kendime dönderdim şimdi 7 aylık halada tam dönemez ama genede öğrendi basinida dik tutamıyor du egzersiz yaptıra yaptıra öğrettim kendiniz yan çevirin öğrenir
Annesirintugceuzun iki_prens_annesi_ Benim kızım 5 aylıkken dönmeye başladı. 👌 bir yere bırakıp başka bir yerden alıyordum 🥰🥰
iki_prens_annesi_ Fatmanuraliatilla sanirim erken baslamissiniz bizimki yan bile donmedi hala ayaklarıyla kendine kaldirip ittiriyo
Meeerveunal iki_prens_annesi_ 13 günlükken döndü ilk kez sonrasında 3.5 ayına kadar hiç dönmedi şimdi ise yerinde durmuyor her çocuk farklıdır 😊