Güzel anneler merhaba. 6 gün sonra 4 aylık oluyoruz. Doğduğundan beri kolikti, reflüydü, besin alerjisiydi derken çok zor günler geçirdik ve hala geçiriyoruz. Bu süreçte sadece bebeğimin sağlıklı olmasını onemsedim. Malum virüs nedeniyle kimseden yardim almadan, çok zorluklarla eşimle birlikte bebegimize çok iyi baktik. Yani gittiğimiz her doktor da bunu taktir etti. Bu kadar sıkıntısına rağmen bebeğinize çok iyi bakmışsınız, gelişimi gayet iyi dedi. Fakat yeni yeni aileler ve çevremizden bebegimizi yolda sokakta görenler oluyor. Her görenler ayy ne kadar küçük bebek, minicik bu ama, pekte ufakmis gibi yorumlar aliyoruz. Bebeğim 3445 gram doğdu. 3aylik kontrolünde 65cm,6200gramdi.acaba sizlerin o ayda bebekleri 10kilo muydu? Insanlar ne bekliyor anlamadim. Kendi basimiza, bu zor süreçte, ilk çocuğumuz olmasina ragmen, bunca sıkıntısına rağmen gül gibi bakmaya çalıştık insanlar taktir edeceğine bu ne böyle minicik diyor dalga gecer gibi. Kusura bakmayin hala lohusaliktan cikamamis bir anne serzenişiydi🙏