Bilgiliannem Bilgiliannem Google da yazan bilgi ve aldığım ürünün üzerinde de yazıyor.kafamdan uydurmadim
Matmazel34 Doktorumuz tavsiye etti ben veriyorum bebeğime ama bebeğim 10 aylık. Zaten bebekler için olanı var onu veriyorum.
Makre BhrKrmn bız 5 aylıkken kullanmaya çalıştık işe yaramamış şimdi 10 aylığız hiç sanmıyorum kı içsin humana in mamasını kullanıyoruz ne içtiysem fayda etmedi sütüm kesildi . Şimdide su ve mama dısında sıvıda tüketmiyor
Fatmallper1 Reson1 hayır bebeğe verilen iyi geceler çayları da var ( verilmesini doğru bulmasam da ) çevrem de kullanan çok kişi var eczane ve doktor önerisi ile kullanan. Hummananın süt yapan rezeneli vs diye ayrılıyor
Deletedmom501 Byzaoz34 humana yı bilmiyorum canım ama ben rezene çayı içiyorum çok iyi geliyor… Günde iki sefer içiyorum Bi sabah Bi akşam güzel çıkartıyor gazını. Ben içiyorum ama
sapling Byzaoz34 bebeğe vermeee sen iç. Ben vermiştim çocuğum 5 saat aralıksız uyumuştu kıyamam 🤦🏻♀️ Nasıl acıkmıştı
deniz_melih Merhabalar benim aldığım humana iyi geceler çayında 1.haftadan itibaren yazmıyor yanlış mı aldm acaba?