Aleev Merhaba instagramdan bi sayfadan ürünler aldım alakasız Bir elbise yollamışlar ödediğimle kaldım yapabileceğim bir şey var mı bilen var mı
ebz09 Aleev yillaar once masa ortusu takimi siparis ettim faceden bana carsaf gonderildi para iadesi istedigim icin kargoya geri goturdum Giden 50 tlm oldu ve aradim açmadılar sitelerinde 404notfound yaziyodu 😂 Daha da ugrassaydim keske gecmis olsun
Gamzeli03 Aleev ifşa sayfaları var cnm oralarda yayınlıyorlar sayfaları rezil oluyor birde insgramdan ürün alacağın zaman sayfayı tıkla yukarıda sağ üst köşede üç nokta var ya orada hesap hakkında var oradan sayfa kaç isim değiştirmiş bak mutlaka çok isim değiştiren sayfalar dan alma dolandırıcı oluyor
Ummeymen Gamzeli03 baktım ama dediğiniz gibi 3 noktaya basınca isimler çıkmıyor. . Engelle kısıtla var sadece
ErvaKoc Cimere yazın direk benim de oldu tüketici haklarına gittim abında yatırdılar hic muhattap olmayın sayfalarla
Gamzeli03 Aleev geçen bebeğim için kıyafet alacaktım sayfaya yazdım sitemiz den bakın ürünlere diye bana link attı bakıyorum benim beğendiğim ürünlerin hiç biri attığı link de yok dedim neden ürünler yok bana demesin size hesap mı vereceğim diye şok oldum tabi hesap vereceksin derken küt beni engelledi o yüzden emin olmadığın yerden alma cnm
Aleev Gamzeli03 :/:/ yaptım bi hata :/ Müşteri memnuniyeti de çok paylaşmıştı bir de çok takipçisi olunca güvenilir sandım
Ayseciginannesi Aleev canim sayfa buram buram sahtelik kokuyo, nasil kandin buna ya cok uzuldum, sayfayi eger burdaki cok kisi sikayet ederse sayfalarina engel felanda gelir
gozde__ Aleev bende engelli sayfa çünkü ifşa sayfası var o dolandırıcıları paylaşıyor ben de hemen engelliyorum takipte kal sen de
Hmdk Aleev ya kusura bakamayında şimdi sayfaya baktım elbiseler resmen pahalı tarzda elbiseler adam yazmış 150 tl sizde inanıp siparişmi verdniz. Burdan direk şüpe duymanız lazımdı cogu kıyafette yabancı sitelerden alınma
Gamzeli03 Aleev Aleev kaç para verdin elbiseye sayfa lüks göstermiş ben bu tür sayfalara asla güvenmiyorum ya bu abiyeler 2 3 binden fazladır
Aleev Gamzeli03 3 tane aldım o kadar da yardımcı oldularki telde :/ kapıda görün öyle ödeyin dediler ona güvendim. Kargocu açtırmadı. Böyle dedikleriniçin bişey olmaz heralde dedim ama saflığım işte. Kurnazlar işlerini biliyorlarmış
ealimother Aleev kargocunun suçu canım parasını ödemesende ödemesende açtırmak zorunda olur beklediğin ürün değil tutanak tutturuyorsun öyle ödüyorsun parayı geri iade alıp şikayet edebilmek için yasal hak bu