Gamzeli03 Aleev Aleev kaç para verdin elbiseye sayfa lüks göstermiş ben bu tür sayfalara asla güvenmiyorum ya bu abiyeler 2 3 binden fazladır
Aleev Gamzeli03 3 tane aldım o kadar da yardımcı oldularki telde :/ kapıda görün öyle ödeyin dediler ona güvendim. Kargocu açtırmadı. Böyle dedikleriniçin bişey olmaz heralde dedim ama saflığım işte. Kurnazlar işlerini biliyorlarmış
ealimother Aleev kargocunun suçu canım parasını ödemesende ödemesende açtırmak zorunda olur beklediğin ürün değil tutanak tutturuyorsun öyle ödüyorsun parayı geri iade alıp şikayet edebilmek için yasal hak bu
Ayseciginannesi Aleev canim sayfa buram buram sahtelik kokuyo, nasil kandin buna ya cok uzuldum, sayfayi eger burdaki cok kisi sikayet ederse sayfalarina engel felanda gelir
Osman_Aras Aleev Istagramda ifşa dolandırıcı diye bir site var o yardımcı oluyor bir çok insan o sayfa sayesinde paralarını aldırlar
Ummeymen Gamzeli03 baktım ama dediğiniz gibi 3 noktaya basınca isimler çıkmıyor. . Engelle kısıtla var sadece
MelekAnnesii https://instagram.com/ifsa_dolandirici_sayfalar?igshid=1sszt2mlvfknu Bu sayfa ile iletisime gecin sayfayi paylassinlar en azindan baska insanlari dolandiramazlar