DenizOkyanus merhaba, geçmiş olsun. Postu baştan sona detaylı okumadım açıkçası. Biraz biraz okudum.
3 yaşından önde yapılan alerji testleri yanıltıcı sonuç verebildiği için doktorumuz test yapmadı. Testle sadece laktoz intoleransına ve sindirim probleminin devam edip edilmediğine bakıldı. (2 alerji doktoru 1 çocuk doktoru 1 gastroentoloji uzmanına gittik sadece 1 alerji doktoru teste yönlendirdi)
siz diğer ürünleri nasıl tespit ettiniz onu merak ettim? 17 temmuzda diyete başladıysanız eğer ancak süt ürünlerini vücuttan atmıştır bebeğiniz. 3 haftadan sonra belirtiler ortadan kalkmaya başlıyor ancak kakada mukus ek gıdaya kadar devam ediyor. Siz bütün süt ürünlerini kesseniz dahi anne sütünü kesemediğiniz için bebek laktoz almaya ve tepki vermeye devam ediyor
Bebeğiniz her durumda kalsiyum ve diğer vitaminleri sizden alıyor, sizin vücudunuzda eksiliyor bunlar. Ben 4 aydın diyetteyim. Şükür bebeğimin boyu ve kilosunda herhangi bir problem yaşamadık. Ancak takviyelere rağmen yaşlı teyzeler gibi benim kemiklerim agrıyor