Seda1706 Oğlum 3 aylık eli hep ağzında diş içinde erken diye düşünüyorum karnı tokkende yapıyo bizim gibi olan varmı özellikle 3 aylık anneler??
Zeyyy Seda1706 bebekler ellerini keşfederken ağza götürmeyi çok severler bide bi şey emmek reflekstir mesela 6.aydada ayak parmaklarını emerler şu an kızım öyle yapiyo 😊 doğduğundan beri eli ağzındaydı herkes bu çocuk aç diye başımın etini yedi bide ☺
Merveahmet Seda1706 2. Aydan beri bizim oğlanda parmak emiyo bişeyleri ağzına götürüyor doktor dış belirtisi dedi ama 8.ayına girecek hala dış çıkmadı 😊
Eminesamet Seda1706 dis belirtisi yaninda damak sertlesmeside elini agzina goturmesine sebep diye biliyorum 😊
Canansena Seda1706 4 ay 15 günlük bebeğim 2 aydır elli ağzında salyada durmadan akıyor ama henüz diş namına birşey yok😅
Yesimgulcakir ask canım ya benım oğlumda 3 ay 21 günlük ellerını agzından cıkarmıyor ve aglıyor ellerını agzına goturup sıkıntılı yanı keyıf almıyor bu durumdan diş belırtısımı acaba sızdede boylemydı
Seda1706 Ozgecan3 bencede canım acabamı dedim ama herkesin derdi aynıymış demekki değil bu kadar sık rastlnmaz çünkü bu kadar erken diş çıkması
Sevdaarel Seda1706 benim oğlumda 3 aylıkken başladı ağızda eller 5 aylığız hala diş çıkmadı ama eller hep ağızda bakalım hayırlısıyla bekliyoz 🤣
Seda1706 Sevdaarel diş değil sanırım benimde öle diyen çok var ama bu kadar erken olması sık olan bişey değil oluyo demekki bebeklerde böle bi dönem
melihbugraninannesi Seda1706 ikinci ayından beri el ağızda salya yüzünden kıyafet değiştiremekten gına geldi umarım diş değildir 3 ay 19 günlüğüz
Safiyee Seda1706 3.ayimiza dun girdik fakat 2aylik oldugunda bnm kizim da basladi elini agzina götürüp emmeye basladi bnde damanları kasiniyor herhalde diyorum
AsilDorukAnnesi 2 aylık bebeğim eller sürekli ağızda ve ağlıyodu bu ayki kontrolde doktorumuz diş sancıları erken başlamış dedi. Evet diş çıkmaz ama sancıları olabilirmiş