Deletedmom13 adm hayirli saglikli bebislerle birlikte gupguzel muslutlu yillar olsun inşallah tüm happykids uyelerine... Amiiinn cokk aminn🤲🤲😘
Gamzeeee adm her kese mutlu yıllar bebeklere bol uyku fazlaca sağlık çokça iştah ins annelere de bol sütlü yıllar olsun amiin
Buraknannsi adm sağlıklı mutlu huzur dolu yıllarımız olsun bebişlerimiz ve eşlerimiz ile inşallah 👪 💕☺️
TubaEladerin Mutlu yillar 2019 da sevdiklerinizle birlikte saglikli huzurlu mutlu geçireceğiniz bir yil olsun insallah 🙏🙏
Esrabayrakdar 2019uda eksilmeden sevenlerimizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu barış dolu bir yıl olarak geçiririz inşallah 🙏🏻
Merveteo adm tüm dünyada barışın iyiliğin huzurun sağlığın en iyi seviyede olması ve maddi anlamda da bol kazanç diliyorum rabbim çocuklarımıza uzun ömür nasip etsin bizlerede güç kuvvet versin herkese musmutlu yıllar🥰
Merveke Mutlu yıllar başta vatanıma milletime hayırlı bir yıl olur inşallah ailemle güzel bir yıl olsun istiyorum kızımla güzel günler bizi bekliyor allahım hayırlısıyla yavaş yavaş büyüyoruz geçen yıl ocağın 1 in de bir aylık hamile olduğu mu öğrenmiştim 😍💋💕💕💋