kitapkokusu_ Merhaba bebeğim 5 aylık 2 ay emdi bırakı ozamandan beri uğrasıyorum olmuyor biberona alıstı malessef kasıkla besle diyorlar kasıkla beslesem memeye döner mi var mı deneyen
derinseda kitapkokusu_ bende meme reddi yaşıyorum 3 ay 12 günlük bi gece emiyo oda çok değil 1 yada 2 kere sütüm azaldı iyice gidicek diye korkuyorum siz bunun için bşey yapıyoemusunuz sağım falan ayrıca aç kalmasın diye biberonla mamada verdim mamayı bile zor alıyo 😩
Gtfssdh kitapkokusu_ benimki de öyle 4ay 18 günlük hala meme reddi var uyanık en fazla 5 dakka içiyor
kitapkokusu_ derinseda derinseda mama içiyor biborana alıstıgı için reddediyor memeyi ben sağım yapıyorum ama az çıkıyor emmediği için çok sağım yapmam lazım bazen aksatıyorum sürekli emzirmeye bemzemiyor
aysenur03 Bizde meme reddi yaşıyoruz memeyi gördüğü zaman cocuk çıldırıyor doktor mama başlattı bende sagip veriyorum sütüm kesilmesin diye surekli ugrasiyorum bazsn cogaliyo bazen azalıyor
aysenur03 kitapkokusu_ benimde azaldi bestlak damla var süt arttirici düzenli kullanimda yardimci oluyir humanastil cay da iyi ben en çok kuru inciri kaynatinca suyunu ictim parçalarını da yedim oda fayda etti bende ve ilk firsatta da dut kurusunu deniycem ona da cok etkili dediler duzenli kullanimda fayda ediyo ve sürekli sagmaya çalışıyorum
derinseda kitapkokusu_ aynen bende sağım yapiym diyorum olmuyo düzenli en fazla 2 kere yapabiliyorum çokda çıkmıyo zaten mamayı ne kadar kaç saatte bir veriyorsunuz bizimde mama düzenine geçmemiz lazım ama içiremiyorum düzen kuramadım. Bi türlü
kitapkokusu_ derinseda benim de mama düzenim yok uyurken çok içirmeye çalısıyorum uyanıkken en fazla 90 içiyo acıktıkça veriyorum saatle verdiğim zaman kabul etmediği oluyo
kitapkokusu_ sempatiksebek kasık biberon deneyin diyen oldu bebeğim 5 aylık 1 ay sonra ek gıdaya gececeğiz yine de döner mi acaba gec bile olsa razıyım dönmesine
sempatiksebek kitapkokusu_ illaki birazcık zorlar biz 2 bucuk. Ayrıktık ama 3 4 günde olmuştu yutuptan meme reddi yazıp viidyo izleyin çok güzel motive oluyorsunuz mesela 5 saat a accc kalabilir yada kendini haastanelik etmez vs ifadeleri onların hilkayeleri çok motiveee etmişti sütünüz nasıl
kitapkokusu_ sempatiksebek fazla sağım yapamıyorum o yüzden azaldı humana ve rezene kullanıyorum 4 günde dönerse deniycem içimi rahatlattınız
Gtfssdh derinseda yok içmiyor 2 kere sağıyorum günde onu veriyoruz onun dışında uyutup uyutup emziriyprum belki döner diye biberon kullanmıyorum alıştırma bardağı ile veriyoruz sütümü
derinseda Gtfssdh döner ins benmki 3 ay 14 günlük braktı bi gece emiyo 1 2 kere mama veriym dedim onuda almıyo çıldırcam yıprandım çok 😣
kitapkokusu_ Gtfssdh ben de 2 kez sağıyorum sütüm azaldı daha çok sağ diyorlar bir de alıstırma bardağı bende de var su veriuorum onunla işe yarar mı onunla versem döner mi acaba memeye
Gtfssdh kitapkokusu_ valla benimki dönmüyor emeyim diyor sancısı var gibi sesler çıkarıyor sizin de mi öyle
kitapkokusu_ Gtfssdh öyleydi biberonla mama veriyordum susuyordu suan biberonla mamaya devam ediyorum
Gtfssdh kitapkokusu_ benimkinin hala ve hala gazı var ayrıca kakası da oldu mu da sancısı geçene kadar onu yapana kadar emmiyor uykusunda bile bu kaka sancı gaz işi hep bıraktırdı bizimkini nedenini biliyorum ama çözümünü bulamıyorum iyice bırakmaması için sadece biberon ve emzik vermiyorum alıştırma bardağı bazen de kaşık kullanıyorum