sevcan Deletedmom297 bence gayet yerınde ve nokta atışı yorumlar yapıosnuz ben beğenıyorum yorumlarınızı yapsınlar👏🏻🌸👍🏼
sevcan Deletedmom297 doğru ama ne dusunuosam yazıyorsunuz, benım yazmama gerek kalmıyor. ben yazmıs kadr oluyorum. :) kırmadan yerinde başarılı 😀👏🏻🌸 😘
MayneymisAltintop Arkadaşım onu dedi, eltim bunu keşfetti diye konuşulacak bir konu değil ne kadar önemli ve hassas bir konu farkında mısınız? Orada ekmek binlerce kişi var onların hakkına girmek bu aynı zamanda. Bu kadar rahat itham etmek çok çok yanlış
Leylaninannesi Deletedmom_16 Insan kaçakçılığı falan abartılı ifadeler görünce bende bir söz sanati yapmaktan kendimi alamadım.Kinaye veyahut tariz de diyebilirsiniz.)Ama yine de e ticaret sitelerine cok cok güvenmediğimi de belirteyim.
Deletedmom_16 Leylaninannesi maalesef ironi yaptığınızı anlayamamışım.. Koskoca trendyol, Demet Mutlu gibi müthiş başarılı bir kadın ve dünya devi Alibaba.com ortaklığı.. asla böyle birşey olması sözkonusu bile değil bence. O kadar kolay değil o işler. Öyle bir durum olsaydı savcılık çoktan harekete geçerdi.
esmerayes Rabiaaa22 ama bilemeyizki ates olmayan yerden duman cikmaz amerikadada ayni olay olmus ve kayip cocuklardan biri mesaj gondermis ben emin deilim vallahi su devirde herkesten hersey beklenir
Rabiaaa22 esmerayes ben çoğunluk ne der ona bakarım.cogunlukta yalan haber dıyor.eşime de sordum imkansız dıyor.trendyol doğuş grubunun doğuş grubu türk ve son derece guvenılır dedı.işini iyi yapan herkese çamur atarlar trendyolun kullanıcı cok diğer uygulamalara gore.tabıkı kötüleyecekler ki kullanıcıları azalsın🤓😉
Apalie esmerayes kayıp olduğu söylenen çocuklardan birisi iyi olduğunu ve söylediği gibi bir durumu olmadığını göstermek için video yayınlamış. Ayrıca yine aynı şekilde olduğu söylenen bir çocuğun da çok küçük yaştayken öldüğü ve polis tarafından bulunduğu da ortaya çıkmış. Ha ayrıca insan kaçakçılığı yeni zamanda ortaya çıkan bir şey değil. Çok eski zamanlardan beri var ama siz yeni öğrendiyseniz bir şey diyemem elbette
esmerayes Rabiaaa22 aman neyse biz bisey alirken yinede dikkatli olalim mazallah kolinin icinden cocuk cikiverir falan sahsen benim basimdaki bana yetiyo 😂😂
Apalie Rabiaaa22 evet doğruymuş. Fişle faturayla çocuk satıyorlarmış. Hatta vergisini bile veriyorlarmış. Devlete karşı mali sorumluluklarını da yerine getiriyorlarmış yani. Devlette bu yüzden bu kadar alenen yapılan bir şeye göz yumuyormuş (!)
esmerayes Apalie evet var ve her duydugunda insanin ici urperip midesi bulaniyo malesefki annesiz babasiz yetim oksuz onlarca cocuk var bakima muhtac mal alir gibi cocuk alip ticaretini yapana kadar bu bakima muhtac cocuklaei sahiplenseler keske uzucu
Cnnirmm Rabiaaa22 benim arkadasim caliayo orda ole magdurlar ki aile cik demis bune demis ole yazilar gelsiki kiza ole bisey yok diyo hem onlar ke di disinda tedarik firmalar da var yani karama diyo
Guguk Cnnirmm firma topa girmiyor arkadaşlar bu bi kara para aklama taktiği. O firmada satış yapanlar parayı ordan aklayıp hesabına geçiriyor. Bilmediğiniz detaylı konular olabilir yani. trendyolda satış ypan bi sürü insan var burda biri böyle bişe yapıyorsa trendyol farketmemiş olabilir
Rabiaaa22 Birminnakanne kız oyle bısı yokmuş karalama kampanyasıymıs😉araştrdık epeyce.doğuşlar grubunun muş zaten trendyol.öyle bişi beklenemez yani.😏
Guguk Deletedmom297 bence sizde her duyduğuma inanmıyorum diye çok şey yapmayın bu konu çok detaylı bi konu.
Guguk esmerayes canım ne temiz kalplisin. Mal alıp gibi aldıkları çocukları evlat diye almıyorlar ne yazık ki. Çocuk ticaretinin büyük çoğunluğu cinsel amaçlı veya organ kaçakçılığı. Keşke evlat olarak yapsalar o yine iyi
Apalie esmerayes malesef insanlık son bulana kadar bunun biteceğini sanmıyorum. Çünkü dünya da bir çok masum ve bir o kadar da zalim var. Çok büyük paralar dönüyorken bu işlerde de bu kadar basit ve amatörce davranış da bulunabileceklerini sanmıyorum. Eğer öyle bir şey varsa da demek ki devlet göz yumuyor. Ne diyelim bizim yapabileceğimiz evlatlarımıza sahip çıkıp etrafımızdakileri bilgilendirmek olabilir