Rabiaaa22 KIZLAR ARKADASIM TRENDYOLDAN BISI ALMA GELEN PARALARLA İNSAN KAÇAKÇILIĞI YAPIYORLAR DEDI.YALAN HABER OLDUGUNU DUSUNUYORM DOĞRUMU BU GERCEKTEN?
sarekusu Rabiaaa22 bnde gördüm durumlarda paylaşılıyo cocuk kaçakçılığı hatta resimler var halı adı altında satıyolarmış iftira olmasın da iyi araştırmak lazım bn internetten alışveriş yapmadığım için 🤷🏼♀️
Guguk Deletedmom297 bence sizde her duyduğuma inanmıyorum diye çok şey yapmayın bu konu çok detaylı bi konu.
Deletedmom297 Birikiuc Hahaha canimsin 😊 inanir misin basvuru postu gordum bugun mail attim. Ama mizacim bazi postlarda sert oldugu icin snamiyorum yapmazlar 😊😋
sevcan Deletedmom297 bence gayet yerınde ve nokta atışı yorumlar yapıosnuz ben beğenıyorum yorumlarınızı yapsınlar👏🏻🌸👍🏼
Rabiaaa22 Merve ya arkadas bana bırsuru yazı atmış kanıt gibi.tweet. mesela anlık koyuyorlarmıs oyuncak gibi gosterıp cocuk satıyorlarmıs falan.oyuncagın ısmı de cocugun ısmı oluyormus genelde.🤷🏼♀️bılemedım. https://resimlink.com/r/U9Opb
archmom Rabiaaa22 stokta olan urun bitince yeniden yuklememek icin fais fiyata koyuyorlar kimse almasin diye.Her duydugunuza inanmayin lutfen.Koskoca devlet polis cozmemiste arkadasiniz cozmus cocuk kaçakçılığını 😄