Papatyam Yaser Cam rende Silikon kaşık Mana sandalyesi Organik ek gıda seti Bu çocuk aç kitabı Önlük (silinebilir) Metal buharda pişirici Evden minik bi tencere , küçük cam kaselerim var onları kullanıyorum.
Gulanne Yaser çok çeşitli kaşıklar aldım kızım hiçbirini sevmedi ve ek gıdayı reddetti. Arkadaşım bebedor verdi dene diye. Şükür o zamandan beri yiyor. Bebedor kaşık ucu emzik kadar yumuşak ve küçük. O yüzden başlangıç için öneririm
Esoeso [bilinmeyen] esoeso instagram Hesabım. doğru üst pozisyon da bıçak kısımda ama müsait olduğunuzda göndeririseniz çok sevinirim 🤗
Esoeso Mdhgks benim ki gerçekten bozuk sağolsun Aleyna Hanım video attı tekrar tekrar denedim blender çalışıyor buharlı kısım çalışmıyor yarın servise götüreceğim. Çok teşekkür ederim ilginiz için 🤗
Papatyam Yaser makarna vitma dan aldım. Çok fazla zam yapmışlar fakat. Artık alırmıyım bilmiyorum. Yeni organik ürün satan siteler araştırıyorum.
Deleted0089 Yaser intagram hasebimdan bugün yaptığım tüm alışverişi sırayla paylaşcam bakabilirsin canım kimyager_anne kullanıcı adım
habibe_omerasaf Yaser buharda pişirme aparatı yerine sinbo pişirici tavsiye ederim çok daha kullanışlı