Yaser Arkadaşlar selam 🙏🏻 10 gün sonra ek gıdaya geçiş yapıcaz liste yapıp alan iyi ki aldım diyen tecrübeli anneler listelerini paylaşabilir mi 💕😊🙏🏻
ikos58 Yaser avent buharlı pısırıcı Avent bukulebılır ve normal 2lı kasıgı Avent penguen damlatmaz bardak Yogurt mayalamak ıcın mınık kavanozlar Musamba ve sılıkon onluk Mama sandalyesı
Cutebaby Yaser boon silikon meyve filesi kesinlikle kumaş gibi olanlardan almayın paranız boşa gitmesin
Kontakay Herkes bebedor kaşıkları öneriyor ama ben hiç memnun kalmadım mothercare kaşıkları güzel Kase Cam rende Buharda piişirmek için aparat Sıkma kaşıkta çok kullanışlı dışarıda Termos yemek saklamak için Damlatmaz biberon👍🏻
Kontakay Yaser ben aventin buharlı pişiricisini kullanıyorum ama uygun olsun diye yazdım sanırım züccaciyelerde var canım
Cutebaby Yaser file şeklinde kumaş gibi olanlardan Ablam kullandı koku yapıyor ve leke çıkmıyor dedi ondan dolayı ben silikon aldım hemen suya tut tamam fazla ugrastırmıyor
Esoeso alakasız olacak ama avent buharlı pişirici aldım suyu doldurdum buharlı pişirici kısmına çevirince çalışmadı ters çevirip blenderi denedim çalısıyor. 1 ay önce almıştım ilk kez bugün denedim onda da çalışmadı ben mi beceremedim acaba hiç sıkıntı yaşadınız mı yoksa benim ki mi bozuk çıktı aldığım yeri aradım teknik servise bırakın dedi onlar da bilmiyor sebebini 🤦🏻♀️ kullanma kılavuzunu resmen ezbere aldım.
Kontakay Esoeso canım bir taraf pişirici bir taraf blender pişirici için eğer ki o tarafı oturtmazsan çalışmaz doğru yeri oturtucaksın
Mdhgks Esoeso buhar pişirci kısmunın çalışması için blendir yaptığınızın tam tersi takmanız gerekiyor başta bende ters takmışım olmamıştı belki sizin de öyledir😂😂
Mdhgks Yaser cam rende avent buharlı pişirici önlük bebedor kaşık hippin yulaflı kaşık maması ilk geçiş için güzeller😂😂