Sedaras essea aynen hatta tam tuttmaya başladığında ilk verdiğimde öğürdü 10 dakika sonra yine verdim aldı bırakmadı bende şoktayım🤣 emziği verirken ben yanağını okşayıp pışpışladım dikkati dağıldı sanırım aldı
Happymother Avent dr browns manajoo chıcco nuk bebedor evde tam 9 farklı emzik var😁😁esim en son umut wee almış onu tuttu 🤲🤲
Lavitaebella AlIntıdır. Bunun gibi niceleri mevcut. EMZİK VEREBİLİR MİYİM GÜLTENEBE?? Sorusunun sansürsüz cevabı! Kesin bilgi lütfen yayalım. Bol repostlayalım, emmeyen bebek kalmasın!!! •••••• ANNE:Gülten Ebe’m merhaba ☺ emzirme seminerinize katılan annelerden biriyim. Kızımda kilo kaybı vardı, doktoru 10 gün sonra kilo kontrolüne gel yeterli kilo alımı görmezsem mama takviyesi yapıcaz demişti. Siz emziği çöpe at dediniz, eve gelince ilk işim onu yapmak oldu. Emzik çöpe gidince beni daha çok emmeye başladı ve kilo kontrolüne gittiğimde 10 günde 500gr kilo alımı olmuştu 🙏🏻 •••• BEN: Tespitim doğruymuş demekki 🤭🥰Üstelik savunma yapmıştınız ama öyle çok emmiyor ki demiştiniz.Demekki farkında bile değildiniz, memelerin yerine çoktan geçmişti. tebrik ederim harikasınız •••• ANNE: Gerçekten hiç farkında değilmişim bıraktırmak o kadar zor oldu ki anlatamam baya alışmış meğersem 😔 hala daha uykuya geçişlerde arıyor 10 günü geçmiş olmasına rağmen.. bende inatla memeyi dayıyorum ağzına 😅Harika olan sizsiniz asıl. ••••••• Özetle; emzik verin vermeye devam edin, ama sonra bebeğim beni emmiyor, birden bire reddetti! Çenesi kuvvetlensin emzik ver diyen anneanneler babannneler size sesleniyorum; torunum ayy çok zayıf annesinin sütü yaramıyor diye sonra yine kadıncağızları suçlayın!!! Ayy emzikli bebekler çok tatlı fotişlerde! Bayılıyorum o rengarenk, zincirler filan. Sırf özenticilikten verin emzik! Devam. Şimdi bu kadar canlı örneklerini yaşadıktan sonra hala veriyorsanız size gültenebe haklarımı helal etmiyorum 😜🙈😅😅😅 Şaka şaka yeter bu kadar dövdüğüm. Evet işin ciddi yanı, kilo alımı etkilenir, meme reddi yapar! Lütfen emzik vermeyin. Hepinizi seviyorum, bol Repost bekliyorum 🥰🙏😘 #emzik #emmeyenbebekler #emzirenanneler #memereddi #breastfeeding