Sltnhfsa EbruSamet eşi kamuda çalışanlara da yatıyormu sanki biyerde kamuda calışana yatmaz diye okumuştum. Ama Ben çalısmıyorum
eymeninannesibusra Aygul aynen öyle ya hem biseyler öğreniyoruz hem birilerine yardımcı oluyoruz hemde vakit geçiriyoruz😀
nurarslnn Rukiye66 süt parasını bize de vermediler 4 gün sigortam yatmıştı Mart ayında olmuyor dediler 😏
Halece Aygul bende 9 Kasım’da Doğum yaptım dün PTT ye gittim ayın 12 siyle 15 i arası yatar dediler Kasım’ın 15 ine kasar yatmadıysa ocağın 15 inden sonra tekrar kontrol ettirin dediler
Aygul Halece PTT hiç bilgi vermedi ya bana ben 144 den öğrendi yarında gidicem PTT ye parayı almaya alırsam inşallah gene yazarım burdan
Aygul Ozgecan3 ne kadar çabuk olmuş süt parası mı peki Doğum parası mı süt parasını çabuk yatırıyorlar mış
Zehrns Aygul ödeme aşamasında demek yatmamış mı oluyo 23 Kasım’da Doğum yaptm ben ve ödeme aşaması yazıyor
Aygul Zehrns öyleyse postaneye gidip sorun siz yatmış olabilir öyle yazdıktan kısa bir süre sonra yatıyor diye biliyorum
Aygul Mtnaysgl21 benim daha önce öyle olmuştu bankay kaç defa gittiysem alamadım sonra postaneye gönderildi dendi bende postaneden aldım :) inşallah seninde öyle olur canım
Kahvegerek Aygul bulunduğunuz yerde sosyal yardımlaşma veya kaymakamlığa başvurursanız analık ödeneği de veriliyor 300₺ çalışıyorsanız size çalışmıyorsanız eşinize yatıyor ücret
Kahvegerek Figen siz çalışmıyorsunuz galiba. Çünkü süt parası anneye yatar yani ben aldım çalıştığım için eşim değil
doganinannesi Kahvegerek yorumları takip edemedim anlayamadım ya ben de calisiyorum doğum parası aldım 300 TL. Süt parası da alabiliyomuyum