HYagmur Herkese hayırlı geceler güzel anneler😇 biliyorsunuz ki sefamervede çok güzel indirimler var bende indirimden faydalanıp kendine farece almak istiyorum daha önce alışveriş yapmadığım için resimdeki görünen renk model aynı şekilde gelir mi ve kalıpları nasıl ben 38 giyiniyorum tam olur mu yoksa dar mi olur beni bilgilendirseniz sevirim 🙂 almak istediklerimin de resmini koyuyorum☺️ https://imgyukle.com/i/SOm6a6 https://imgyukle.com/i/SOm91p
Gamzem12_y HYagmur oldukça kalitesiz ve çabuk yırtılan renksiz soluk geliyo ben sefa merveden vazgeçeli çok oldu
HYagmur Ygt_efe55 teşekkür ederim canım inşallah bende memnun kalırım sans işi herşey tabi 🥰 iade yada değişim konusunda nasıl peki canım ?
HYagmur Birkoalaanasi teşekkür ederim 🥰 bnde bu yüzden sordum beden değişikliği oluyor illaki, bende her dış giyimi mi bir beden büyük almayı tercih ederim😊
Gamzem12_y HYagmur evet hem fr bi kaç defa denk geldim bi tunik istedim insanı öyle bi yakıyordu o zman üniversiteyr gidiyordm aynı gün yırtıldı bile yengeme elbise istettik ekranda öyle güzeldi ki gelince soluktu hiç alakası bile yoktu
duygu_aksoy51 HYagmur kesınlıkte tavsıye etmem bende ındırımdeykwn uc parca kıyafet aldım renklerı soluktu. Yemın edebılırım yani hiç giymedım elbıse tunık ve canta almıstım. Gunlık bıle gıyılmez hatta hıc gıyılmez elbısenın rengı falan camasır suyuna gırmjs gıbıydı
HYagmur duygu_aksoy51 yaaaa estagrullah canım yemin etmenize gerek yok 😊 benim için yorumlarınız önemli teşekkür ederim o zaman görmeden almmak en iyisi
Mom35 HYagmur Sefamerve büyük bir firma ancak kalitesi yerlerde. 🤦🏻♀️ Bedenleri tam kalip. Ama bi beden büyük alabilirsiniz
fatimaozel HYagmur ben bol giyinmeyi seviyorum o yüzden hep bir beden büyük alıyorum. istediğim gibi oluyor. kapıda ödeme ile alıyorum 2-3 yıldır kullanıyorum uygulamayı. bi sıkıntı problem karşısında ilgililer değişim yapılıyor. ben yaşamadım ama güvenle yapabilirsiniz
HYagmur fatimaozel çoğu kişi memnun değil ama şaşdım şuan sans işi sanırım ☺️ Teşşekür ederim bende bol giyinmeyi severim 😊
HYagmur Gamzem12_y birde büyük bir site genelde önerillen site bilemem vallaha kimi de memnun kararsız kaldım😄
Dunyamsensn2008 HYagmur Attığınız ilk model sıcakta sizi yakar açıkçası daha ince kumaş tercih edebilirsiniz.Sefamerveden uzun zamandır alışveriş yapmıyorum ama eskisi gibi değil kumaşları kötü sanki.
HYagmur Dunyamsensn2008 kumaş işlerinden hiç anlam bakınca da güzel duruyor hoşuma da gitti hiç düşünmememiştim yakar diye😁 Demek ki kalitelerin de düşmüş var