nur_eayni_h Yeni haberlerde gördüm. 1,5 yaşındaki bebeği susmuyor ağlıyor diye bebeği 4.kattan aşağı sarkıtmış , aşağı atmakla tehdit ediyor. Bu insanların vicdanı yok mu? Bunların “annelik”ten anladıkları bu mu ? Bu soruların cevabını bulamıyorum ben😔😠😠😠
EsofmanliSevketHoca nur_eayni_h Vallahi sinirimden ağladım , kahpee bakamıyorsan ver devlete devlet senden iyi bakar etmediğim hakaret kalmadı o kaşara 😡😡😡 yavrum çırpıntısı gitmiyor gözümden 😔
gulsahbaydemir nur_eayni_h görmedim ama asıl o kişiyi bacaklarından tutup sallandıracaksın nasıl oluyormuş görsün 👊
Happymother54 nur_eayni_h Bunlar ar perdesi yırtılmış insanlar. Haberi görmedim bakmk istedim ama cesaret edemedim. Allah yavrularımızı korusun
Mom35 nur_eayni_h Umarım devlet tez zamanda elinden alır o çocuğu. Ya elinden kayıp gitse çocuk nasıl bir vicdansızlik. Dün çocuğum halinin üstünde otururken öne doğru düştü diye içim gitti yazık vallahi çok yazık
tufey2017 Bende gördüm hayr anne diye bağırıyordu içim gitti nasıl insanlar nasıl annelik 😔 diyecek söz bulamıyorum
nur_eayni_h Happymother54 amin amin bunların kalbi taşlaşmış artık ki Allah kadınları anneliğe yatkın olarak merhametli bir fıtratta yaratmış ama nasıl böyle taşlaşıyor bu kalpler anlamıyorum 😣
nur_eayni_h Mom35 böylelerine çocuk fazla diyeceğim ama yanlış kelime kullanmak istemiyorum Rabbim versin cezasını☹️
minikkuzum22 Böyleleri ni ayağından ip bağlayıp yüksekten sicakla asıp bekletmek lazım başka kelime geliyor ama ağzıma almicam
Obenimmelegim nur_eayni_h böyle insanlara rabbim vicdan allah korkusu versin psikolojim bozuluyor kötü insanların varlığı beni cokk korkutuyor üzüyor keske coook zengin bir insan olsam böyle bebekleri çocukları tespit edip onlara yuva verme imkanım olsa kötü insanlar ölse keskeee.
nur_eayni_h Obenimmelegim amin canım benim de psikolojim bozuldu görünce yani aklım almıyor böyle şeyleri kalbim taşımıyor🥺
nur_eayni_h Mom35 İnşaAllah ama ondan çok ben çocuğun zihnini kalbini merak ediyorum çocuk nasıl atlatır bunu acaba 😞🥺
Mrsxscape nur_eayni_h Haberi gördugumden beri unutamiyorum o goruntuyu. Yavrucak hatirlar mi bilmem ama o korku hep icinde kalir. Cok uzuldum cok..
Mrv-hmz nur_eayni_h inanmıyorum bu nasıl olur ya 😢 Bir anne evladına bunu nasıl yapar. Evlat herşeyden herkesten daha değerliymiş. Nasıl üzülmesine korkmasına izin verir
nur_eayni_h Mrv-hmz kalbi taşlaşırsa veriyor demek ki ama kadının psikolojik sıkıntısı var diye duydum