Butterfly Esilanur yemeğine bak bol su iç en önemlisi bunlar bide uyku 🥰 ne zaman fazla uyusam memelerim taş gibi oluyo gömleğimde süt oluyo ama uyumasam ne yesemde süt az oluyo . Haa bide bende patates bide baklava süt yapıyodu 🦋
Asya2703 Esilanur kuru incir ve kuru dut suyu 🙏🏻 Sabah 3 akşam 3 incir ve kuru dutu sabah öğle akşam 3 bardak için. Su, uyku ve bol bol emzirmek 🙋🏼♀️
Emir123ali Fiha enharun min main ğayri asinin ve enharun min lebenin lem yeteğayyer ta muhu ve enharun min hamrin lezzetin lişşaribine ve enharun min aselin musaffen ve lehum fiha min kulis semarat )Muhammed süresi 15.ayet süt artırma duası yazıp cevşen gibi yapıp göğüsümde taşıyorum ) 3 lt su içiyorum 2 öğün yiyorum rezeneyi aktardan alıp günde 3 bardak içiyorum
Rkaraevli Mutlaka bol bol emzirin, bebeğiniz emdikçe vücudunuz bebek aç sinyalleri verecek ve süt üretmeye başlayacak. Bol sıvı tüketimi ve istirahat da önemli tabi. 🙏🏻
Htcokn Bebeğim ilk doğduğu zaman bana hemşire bestlak Süt artırıcı Damla vermişti suyun içine damlatıp içiyordum faydasını görmüştüm ama şuan kullanmıyorum sadece bir hafta anca kullandım bunun yanında su ve yemek ihmal edilmemeli bi damlayı deneyin isterseniz 😃
Bmk Esilanur bol rezene tohumu al aktardan kaynat iç kendin bide humana stil tea hem bebeğin gazını alıyor hem uyutuyor ikinizi de benim bebeğimde kolik
Deletedmom507 Bmk rezene nörolojik sorunlara yol acıyor mesela karaciğer enzimlerini arttırıyor epilepsi nöbetlerini tetikliyor.
Ssd Esilanur nişastalı yiyecekler tüketmeyin; pirinç, patates, nohut, mercimek, bezelye, fasulye, mısır gibi.
Seydabyrm Esilanur öncelikle bol su içmek süt arttırıyor . Benim sütüm vardı doğum sonrası birinin tavsiyesi üzerine petibör bisküvi Ve rezene içtim . İnanılmaz sütüm çoğalmıştı. Bisküvi yi denemeni tavsiye ederim . Tahin helvasını da deneyebilirsiniz .