mother_of_2_boys Ebruaktas 5 ayliktan 7.5 ayliga kadar verdim simdi vermiyorum aksam yemegi yiyo çünkü
Deletedmom278 Selcannn Ben bebeğiniz 3 aylık hemde arı mama gibi en sağlıksız mamayı veriyorsunuz. Yapmayın. Içeriği tamamen katkılı şeker nişasta vs bebeğinize ağır gelir hazımsızlık yapar. Anne sütü yoksa formül mama biberon tutmuyorsa elbet başka yolu vardır.
Ebruaktas Tutumluanneee anne sütü alıyor sanırım ? Ben ne yazıkki hastalığımdan dolayı süt veremedim 4 buçuk aya kadar sağdım şuan sütüm yok :( 5 ay 12 günlüğüz tamamen mama içiyor artık :(
Vuslatakar mother_of_2_boys anladım canım benım tanıdığım içiriyordu iyi kilo yapıyor demişti acaba tadı nasıl tatlımı
Asel20 Benim kızım 5 bucuk aylik pirinç mamasi aldim ama üstünde yazan ölçüler fazla die duydum ne kadar vermeliyim gece cok sık uyaniyor belki uzun süre uyanmaz yerse
Erencinarinannesi Ebruaktas arı mama içeriğinden dolayı zararlı onun yerine sade tahıl mamaları tercih edebilirsiniz ben kaşık maması kullanıyorum 6. Aydan itibaren golden goat devam sütünü hazırlıyorum 180 ml su içine 6 ölçek mama sonra içine Hipp 5 tahıllı atıyorum katılaşana kadar (muhallebi kıvamı) yatmadan önce kaşıkla yedirip yatırıyorum
balkabagianasi Ebruaktas kullanıyorum yaklaşık 4 aylıkken başlamıştım tam hatırlamıyorum yemeyen bebek olduğu için büssürü şey denemiştim 🏃♀️ Sütlü ,muzlu ,ballı irmikli, bezelyeli denedim hurmalı ve keçi sütlüsünü aldım daha başlamadım 🧩
Adarenn Ebruaktas 5 buçuk ayda Ballı irmikli ve 7 tahıllı olanından muhallebi şeklinde yapıp yedirdim ama doktorumuz kesinlikle yasak dedi bende hero baby kaşık mamasına başladım suan 9 buçuk aylık