Selin648 Benim bildiğim banyo yaparken yarı aç şekilde banyo yaptırın banyo edeceğiniz zaman emzirmeyin diyorlar çünkü bebek kusuyor yoksa batıl inançtan değil
Ygtek mrv5556 Tövbe yarabbim. Bana annem yıkadıktan sonra hemen emzir sıcak sıcak midesine süt gitsin derdi hep. Ona da babannem hep söylermiş. Emzirin kimseyi dinlemeyin
BerenandMom mrv5556 yok artık 😀 her yıkandığında emip uyur bebeğim, böyle saçma birşey de ilk defa duydum
Guzelanne123 mrv5556 bilakis,yikadiktan sonra emzirdim.hem kaynanana ne senin bebeğinin ağız kokusundan! Allah Allah ya
Deletedmom388 mrv5556 Annem bana söylemişti,eskiden anneannem ağzı pamukçuk olur diye söylermiş ama annem emzirme diye asla diretmedi tabi.Sen nasıl biliyorsan öyle yap dedi.Ben hep banyodan sonra emzirdim hiçbir şey olmadı🤷🏻♀️Saçma geliyor bana böyle şeyler.
Elifinannesi101019 mrv5556 o neymis oyle bizim doktorumuz banyodan yarim saat once emzirme demisti banyodan sonra zaten emer uyur demisti tibben boyle bisey mumkun degil yani aldirmayin
Turkan09 mrv5556 bunlar hep hurafe bence yok kız çocuğu erken dogar yok saçı çok olan midesi bulanır hepsı yalan bence bende başını yıkadıktan sonra hemen emziriyorum göğsümde uyuyup kalıyor
mrv5556 Turkan09 bende inan mam pek de işte buyuk bişey de denmiyor. Bide bana hamileyken sakız çigneme cocuk cok B.. Lu olur derdi 😅
Erva2344 mrv5556 🤦🏼♀️ Tövbeler tövbesi yaa olur mu hiç öyle şey.. Bana da sağ memeni ver ilk derlerdi yıkadıktan hemen sonra ama sol memem hep daha çabuk doluyor. Neyse sen dinleme kimseyi ama ilk sağ memeni ver 🤪😂 bu boş zırvalarla üzme kendini😊
Damla_K mrv5556 benim babannem der onu tabiki emzirdim uyuttum hep banyonun ustune. Daha neler neler diyor da iste he diyip geciyoruz
balannesi_ mrv5556 bunu birinden daha duydum böyle saçma bişey olamaz lütfen bebeğinizi yıkadıktan sonra emzirin çok rahatlıyor dinlemeyin böyle saçma sapan şeyleri
Gokceninannesiiyim mrv5556 Hahahah çok komikmiş gerçekten. Emzir ki karnı doysun mışıl mışıl uyusun canım😊. Ben de bebeğimi genelde açken yıkardım ki yıkanırken kusmasın diye sonra hemen giydirir o miss kokusuyla karnını da doyurur güzel güzel uyumasını seyrederdim 😊😊😊 14 ay oldu hey gidi eski günler 😂
Gdogru mrv5556 ay benimki de dedi. Çocuk çatlıcak biz ağzı kokar diye emzirmicez. Saçmalığın daniskası. Kıçıma bile takmadım.
Gdogru aramsamsam bu kaynanalar gizli bir örgüte üye bence. Nerde saçmalık, boş muhabbet var hepsi kaynanalarda 🤪