Balbocegi2020 Svdmm bende basta emzirdim ve baya buyuk tu goguslerim ki normalde benim goguslerim baya kucuktu dedim Ama kizim migdesi cok hasas oldugu icin birakmak zorunda kaldim ve mamaya gectik baya kuculdu Ama eski hali kadar kuculmedi 😂🤣😂
Svdmm Balbocegi2020 aaa kalıyor mu biraz 😅 cok guzel bikinilerim vardi ya valla uzuldum suan giyemeyecegime 😂
Deletedmom238 Svdmm evet ya benim eksiğim spor onu da günlük çıkıp yürümeyi düşünüyorum kızın uyku saatine denk gelmezse eşimle birlikte yapıyoruz diyeti o yürüdüğü için benden hızlı veriyor şu an kiloyu
snyck Svdmm ah ah aynı emzirme mahvetti benide 74le hamile kaldim 84le doguma gittim ilk hafta tum kilo gitti ama kızım 4 aylikken ben yine 84 olmuştum durduramıyordum kendimi ama bi süre kilomu öyle sabit tutup spora başladım gece yemeyi biraktim 71e kadar düştüm 3 aydir bu kilodayım koronadan dolayi evde olmak bana yaramadı daha fazla veremedim hedefim 65ti eylülde tekrar okul falan açılırsa ümitliyim hareket oluyor bana veririm belki (ogretmenim de)
Serapalptkin Svdmm benim boyum kilom hesaplarında 20 kilo fazlaligim var hamile kaldimda 64 dogum yapmadan iki hafta once 84 gormustum dogumum son dk sezeryana donunce benin kilo 72 düştü tabi göbek gitmedi bende umursamadım şuan lohusaliktan galiba gün geçtikçe karnımın görünüşünden sevmiyorum halbuki hep az da olsa vardı. Ama emzirme döneminde kilo veriyorum şuan
Zeys Deletedmom238 veriliyormuş ya 1 senede toparlarsın diyor herkes emzirdiğin için öyle diyorlar..ben de 14 kilo fazlayım şuan insanın morali bozuluyor tabi Abimler uğraşıyor anayım ben ana diyorum 😂 veririz inşallah en kısa zamanda güzelce beslensin de bebeklerimiz kilo alınır da verilir de 🌸
Deletedmom238 Zeys benim sütüm kesildi malesef o yüzden emziremiyorum spor ve diyet yapabiliyorum o yüzden aynen bir yıl dolmadan veririz de inşallah kızımın doğum gününde güzel fotolar çekmek istiyorum
Cennet1212 Deletedmom238 ben olsam hiç vermezdim kalsın öylece zayifim 43 kiloyum hiçbir sey yakışmıyor bedenle alakali çok sıkıntı çekiyorum esimin yanında adeta çocuk gibi duruyorum hatta bazen çocuk reyonundan buluyorum bende hep 65 kilo olmak istiyorum, 🥴🤦♀️
Deletedmom238 Cennet1212 ama şu an 70 kiloyum ve cidden hiç yakışmıyor tamam çok zayıf olmak da iyi değil ama bu halim de çok kötü yani kollar göbek bölgesi kalın kalın ne giysem yakışmıyor keşke zayıf alsam da kilo alma derdim olsa zevk ile alırım ama kilo kolay verilmiyor
Zeys Deletedmom238 anladım canım ozaman rahat yaparsın spor diyet ha gayret:)) veremezsen de üzülme bu kilolar senin içindi kızım dersin illa verecez peşlerinde koştururken 😊 ben de hamileyken düğün dış çekim yaptık heei erteledi eşim fotoyu hamile kaldım balık gelinliğim hafif göbek sarı saçlarım diplerim gelmiş fln 😂 o da öyle olsun dedik..eminim senin de doğum günü fotoların güzel olacak 🌸🙏🏼
Deletedmom238 Zeys inşallah canım ya 60 kilo olsam da yeter gözüyle bakıyorum artık aslında çok uzak değil bu hedef ama 9 kilo var 60 kilo olmama işte bu aralar sürekli canım bişeyler istiyor
Zeys Deletedmom238 az kalmış canım biraz yemeni kısman lazım işte biraz da hareket lazım üstesinden gelirsin bence 😊 ben Napim 79 oldum resmen 64 le hamile kalmıştım ozaman da kilo aldım az yiyim dedim hamileymişim🙈
Sevgi1 Svdmm 65 cok ya 🤣61 kiloydum evlenmeden o bile coktu ama yine iyi ya 61 olsam bari ne güzel olurdu xl giyiyom cok cirkinim
Svdmm Sevgi1 saldım valla , gobegim disinda rahatsiz oldugum bir yer yok ha bide gogusler ama emzirme bitincd bi nebze daha gidecek diye dusunuyorum , dogru dusunuyorumdur umarim ay dogru olsun ne olur 😂
Deletedmom238 Zeys yarından itibaren leslie ye başlıyorum inşallah tatlı da yemiycem onlar bende çok kilo yapıyor inşallah sende verirsin canım dediğin gibi yemeni kısıp az da spor yapsan hemen fark oluyor
Zeys Deletedmom238 evet Leslie düzenli yapınca işe yarıyormuş ben de yürüyüş yapamayınca yapıyorum evde kızımı da kucağıma alıyorum eğlenmiyoruz baya😊 inşallah veririz canım 🙏🏼
Deletedmom238 Zeys ben yürüyüşe çıkamıyorum ya cadının uyku saatine denk geliyor olmadı akşama çıkar yine de yürürüm leslie ile bi de yürüme olursa çabuk kilo veririm inşallah